Nyheter

Streckanalysen till V64 på Bro Park är klar

En trevlig Jackpot står på spel då Bro Park arrangerar sin sin sista tävlingsdag under den så kallade vintersäsongen. Vi har som vanligt "grottat" ned oss i start och strecklistorna inför omgången som ser relativt svår ut på förhand.
download-96
Nu ska degen in - kosta vad det kosta vill! Foto: ATG - vinjett

V64-1

Enge Go On är favorit och det ska han vara också efter en rad habila insatser och nu för första gången utrustad med sidoludd. Men ska han verkligen vara streckad på 63 procent av V64-systemen då det nu är 500 meter kortare distans? Det kan vara så att Roy Arne Kvislas adept bara är bäst, men vi tror faktiskt att Den Of Theives (21 procent) inte är ett dugg sämre än den stora favoriten. Tränaren Kahil De Burca har fått igång sina hästar och vi blir inte ett dugg förvånade om hästen plockar ned den store favoriten över upploppet. Det här är ett riktigt starkt lås, men för er som jagar hela potten kan det vara värt att strecka Luna Kalejs (5 procent) som kan långt mer än hittills visat och gynnas av att tas upp i distans.

V64-2

Stolen Tango (53 procent) har lopp i kroppen och lär vara framsatt till den här starten. Det kan mycket väl totalt "spets och slut", men vi garderar då streckprocenten är allt för hög på Sandra Bolins favorit. I fyndlådan placerar vi stallkamraten Fabricio (3 procent) som avslutade vasst i skymundan från kön senast. Även här lär det vara förbättrad form och tre procent är ju galet lågt! Vi garderar friskt.

V64-3

Vissa stora favoriter får man bara ta och Sandra Brolins Fast And Free är just en sådan. Det här toppstammade stoet efter Iffraaj har grym form och precis ingenting talar för att det ska bli förlust. Streckprocenten 77 är såklart väldigt högt, men vi accepterar detta och vänder blad...

V64-4

Vidöppet - strecka på för allt vad tygeln håller. Vi gillar verkligen Sir Duke i det här loppet och som streckad på sex procent i nuläget är han hyperintressant. Hästen har droppat i handicap och står verkligen trevligt till. Favoritduon You Bet (19 procent) och Loki (13 procent) ska såklart med på kupongerna, men värdet på dessa är något lägre än vad streckprocenten påvisar. Allofmelovesallofu är bara streckad på sex procent i nuläget vilket är alldeles för lågt. Spets kanske?

V64-5

Vårt stora drag i omgången My Adelia är struken. Vi gillade vad vi såg Wontgetfooledagen senast och han kan vinna igen även om det blir avsevärt tuffare den här gången. 15 procent på strecken känns helt korrekt. Dapple är stor favorit på dryga 40 procent och han står verkligen på tur för seger efter an rad topprestationer utan att få vinna. Stallkamraten Man In The Moon (16 procent) känns dock som ett roligare och bättre segerbud.

V64-6

Skyhawk har bäst vinstchans och som streckad på bara lite drygt 20 procent känns det här riktigt bra. Nu tas Skyhawk ned i distans och det får vi väl erkänna är en fördel. Spik på de mindre systemförslagen, men på de större garderar vi med The Gurka (21 procent) och Vintage Quality (17 procent) - två formkort som mycket väl kan ta ned favoriten till slut. För er som vill ha miljoner på V64 kan lilla Haweswater vara nyckeln. Just nu är stoet bara streckad på två procent av kupongerna och det är ju såklart direkt fel.

Lycka till med liret

P.S. Jackpotomgång = bara spel ,mot sexrättspotten! D.S.