Nyheter

Streckanalysen är klar - vi jagar de stora pengarna

Publicerad
Det finns ett par starka favoriter att luta sig mot på V64-spelet på Jägersro idag, men vi har vaskat fram ett par intressanta och streckvärdiga luringar. Och vem av dagens favoriter är mest sårbar?
I_Kirk_036
Ska man gardera 85-procentaren I Kirk? Foto: Stefan Olsson - Svensk Galopp

V64-1

Otroligt jämnt streckat och gardering anbefalles. Just nu är IKC Fiction(e. Pulpit) favorit och det är väl inget att säga om. Hästen har dock inte vunnit på Jägersro på sju försök vilket oroar en smula. En som dock trivs som ”fisken” på Jägersro är Sambaheat (e. Camacho) som tagit livets samtliga fem segrar på Malmö-ovalen – och dessutom är obesegrad på sprinterdistans! Chansspik för de vågade spelarna rent av? Martin (e. Warrior´s Reward) bara vinner och vinner, men nu är det tuffare emot. Vi tror dock att hästen är under kraftig utveckling. Speedkulan Honeymoon Honey (e. Curlin) vinner inte så ofta, men nu kan det vara dags i modestare sällskap.

V64-2

I Kirk (e.Eishin Dunkirk) är streckad på drygt 80 procent av kupongerna. Visst är det mycket, men å andra sidan är han klassen i gänget och förmodligen vinner han ett sånt här lopp nio gånger av tio… Tror man att det här just är den där tionde gången kan Riwaj (e. Firebreak) vara intressant till ungefär fem procent. Hästen är under kraftig utveckling och tränare Castro kan konsten att sadla ut en sprintervinnare.

V64-3

Pas De Secrets (e. High Chaparral) har bra vinstchans, men som 50 procentare känns han inte ett dugg rolig och måste garderas. Då känns stallkamraten Bokan (e. Soldier Fortune) långt mer intressant som tio-procentare. Vad sägs om Stormy Ocean (e. Mingun) med två lopp i kroppen till knappa tvåsiffrig procent? Arctic Waltz (e. Wiener Walzer) med 49 kilo på ryggen måste med på de större V64-kupongerna.

V64-4

Two Eyed Jack (e. Juniper Tree) är ruskigt bra, men är han så bra att han ska vara 50-procentare? Ja, möjligen, men vi garderar med Nipozzano (e. War Command) där det låter väldigt uppåt och streckprocenten 14 är alldeles för låg. I ”fyndlådan” hittar vi Beach Road One(e. Mastercraftsman) som fick en otroligt stygg resa i comebacken senast. Som streckad på var 20:e V64-kupong är han given att ha med.

V64-5

Vi tror hårt på Plata O Plomo (e. Paddy O Prado) och singelstreckar på det lilla V64-förslaget, men som ganska klar favorit finns det värde i att gardera. Tvåprocentarna Brownie (e. Sunday Break) och Be My Academy (e. Academy Award) är ju löjligt intressanta på streckspelen.

V64-6

Oh Mambo Boy (e. Holy Roman Emperor) är omgångens sämsta favorit och måste bara garderas – rent av chansas bort? Vi tror hårt på Ronja (e. Appel Au Maitre), men även den känns överspelad som 16-procentare. Dragen i loppet känns som Ruby Starlight (e. Eishin Dunkirk), Mr Tooma Global (Philomatheia) och inte minst Half Heaven (e. Academy Award) som är streckad på under fem procent i nuläget.