Nyheter

Streckanalys V64

Publicerad
Galopptips har haft sina tips klara ett tag. Den som vill vinna pengar på spel gör dock bäst i att jämföra idéer och tips med streckfördelningen och därmed hitta värdestrecken som måste med på kupongen. Den här omgången vimlar det av understreckade hästar som man bör ha med givet gardering av de troligare favoriterna.
Duca_Di_Como_8837-S_02wUD1
Duca di Como är inget spelvärde - men kan förstås bara vara bäst igen Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

V64-1

Här hittar vi omgångens största värde. 12 Excellent Dart (5 %) är helt bortglömd av spelarna. Har folk glömt att öppna appen? I tipsen menar vi att vinstchansen är god trots det utvändiga startspåret. Visst var det länge sedan han segrade, men det här är ett jättevärde! Lägg till att hela fyra hästar invändigt inte kommer till start, färre att runda! Glöm heller inte att vi rankar 1 Lucy In The Sky (4 %) trea. Även hon är helt bortglömd och läget är ju helt perfekt! Två måstestreck.

V64-2

1 Duca di Como (73 %) är omgångens stora bjudning. Här har vi en häst som bara vinner enligt spelarna - men även enligt Galopptips. Den som är ute efter miljonerna tittar på andrarankade 6 Red Hot Chili (7 %) som älskar Jägersro. Duca di Como har matchats hårt och konstigt på slutet och det är sällan en framgångsfaktor att gå upp och ned i distans/byta underlag och starta tätt.

V64-3 

Prisa Gud! Här kommer skatteåterbäringen! Den här avdelningen är lite som Robin Hood på Julafton. Vårt förstatips är 8 Forever Romance (14 %) medan den som är tyngst streckad är 3 Nephertiti (31 %) endast rankas sexa. Det är bara att tacka och ta emot!

V64-4

Här går spelarna på vår linje och många spikar 5 Gold Tyranny (51 %). Han är inte lika tung favorit som Duca di Como i V64-2 men den som hoppas på miljoner kan notera att 3 Bokan (5 %) inte är mycket streckad alls i det lilla fältet och rankas tvåa av Galopptips.

V64-5

Förstarankade 10 Starka  (34 %) och andrarankade 11 Helsingline (17 %) har hittats av spelarna och värdet är nära obefintligt. Visst är det en kanonchans att någon av dessa är först i mål, men läs vad vi skriver om vår tredjerankade och var inte galen!

Snygge 13 Crafty Exit (4 %) kom också bort på den blöta banan senast och den starten är bara att glömma. Distansen är måhända ingen fördel, men från det här viktläget är man som spelare mer eller mindre galen om man lämnar Hans-Inge Larsens adept utanför V64-kupongen!

V64-6

Här älskar vi 1 Breakdancer (13 %) som känns som ett jättevärde som spik på lilla systemet. Spelarna älskar istället vår femma 3 Dardenne (28 %) som det blir väldigt frestande att syna ned. Den med fetare plånbok streckar med fördel 6 Trickbag (6 %) med duktig lärling i sadeln och bortglömd av spelarna.