Nyheter

Streckanalys till V64 på Bro Park

Publicerad
När dessa rader skrivs, strax före 10.00, är omsättningen på V64 nära nog 200 000 kronor. Vi tror såklart fortsatt stenhårt på våra två spikar, men oj oj oj - vad hårt streckade de kommer att bli.
download-7
En sista genomgång av V64:an på Bro Park Foto: ATG - vinjett

V64-1

Vi trodde nog att det skulle vara jämnare streckat mellan vår spik Dapple och Vivernus, men nu är det som det är och vi får bara ta den här smällen. Dapple är i nuläget streckad på 49 procent av kupongerna och Vivernus strax under 20. Vi tror på en bana åt det något tyngre hållet och det gynnar Dapple jämfört med den värste konkurrenten. En annan sak som talar till vårt singestrecks fördel är att Vivernus näppeligen får ligga i fred i ledningen (läs Amara) vilket han fick göra vi segern för tre starter sedan.

V64-2

Mycket lär handla om stallkamraterna Rossmos Secret (26 procent) och Logan (20 procent). Det skiljer inte mycket mellan dessa, men vi tror aningen mer på Logan som står bättre till och förhoppningsvis inte behöver dra lasset i front? Här gillar vi Sweet Sid, men tycker att 15 procent är aningens för högt. Desto mer lockar vårt streck på Saviano som säkerligen är förbättrad med lopp i kroppen. Just nu är Saviano streckad på färre än var tionde kupong vilket känns synnerligen intressant. Rent av en utgångshäst på Jokersystemen?

V64-3

Coliflor är streckad på nästan 60 procent av kupongerna vilket känns i mesta laget, men vad fasen...! Hon bara vinner ju loppet och ingen häst i det övriga startfältet lockar till streck. 

V64-4

I nuläget är Whistle High favorit på 26 procent vilket i våra ögon är något överraskande. Philiango är bara en knapp 20-procentare i nuläget och det är ju helt fel. Vi tror stenhårt på Good Lad (13 procent), men tar med alla hästar och hoppas på en större skräll än så.

V64-5

The Gurka är motiverad favorit och kan så klart vinna loppet lätt, men som streckat till drygt 50 procent finns det inget spelvärde i honom. Det finns alltså stor risk att vi får "tugga i oss" The Gurka den här dagen, men spelvärdet ligger på i första hand Grand Torini (9 procent) som har lopp i kroppen och ska ses med toppchans. Bolt visade lite förbättring senast och ska streckas som åttaprocentare. 

V64-6

Streckprocenten på Heavenly Pulse (38 procent) och Magic Johnson (27 procent känns som det ska - varken över eller understreckade. Här känns det som att vi rankade Bandola för långt ned. Denne vann ett lopp "over course and distance" i april och känns som en av omgångens mest intressanta häst till åtta procent av insatserna. House In Order är bättre på gräs, men känns ändå tidig i det här sällskapet som sjuprocentare.