Nyheter

Streckanalys till dagens V4-tävlingar på Bro Park

Som vanligt har vi gått igenom strecklistan till dagens tävlingar på Bro Park - detta med V4-spelet i fokus. Det finns en rad starka favoriter, men samtidigt en hel del överstreckade. Var ligger spelvärdet? Vilka favoriter ska fällas?
Studio_streck_g1EpzHV
Hur ser det ut inför dagen? Foto: Logo

V4-1

I Kirks lillasyster I Rely (10) är solklar favorit och det ska hon vara också. 42 procent känns rätt okej och det finns risk/chans att vi får “tugga i oss” Jessica Longs treåring som har årsdebuten avklarad och nu startar på gräset. För er som spelar flerbongar kan I Rely med fördel anlitas som singelstreck. Vi garderar dock och här har vi ett bra drag i form av Heart Of Dreams som debuterade med en andraplats efter startmiss och tappsko i förra veckan. Hennes mamma River Of Dreams nådde formtal 82, men vann faktiskt aldrig på gräset. Vi tror dock att gräs passar dotterns Heart Of Dreams och som treprocentare är hon given på kupongen om man garderar den klara favoriten I Rely. Giveusasmile (2) gör första starten som valack vilket känns intressant. Mindre intressant är de 18 procent hästen är streckad på. Det låter uppåt på Luna Kalejs (3) och sju procent känns riktigt spännande.

V4-2

Central Park ((1) är favorit på 23 procent och det är väl inget att säga om. Det här är en väldigt fin häst som säkerligen kommer gynnas av gräsbanan. Vår tipsetta Coucou Bella (10) är streckad på knappa tio procent och det är för lågt. Hästen testar Bro Parks gräsbana för första gången och det kan vi inte se som någonting negativt. Baby I´m Burnin (8) är vårt stora drag i loppet och tio procent på strecken får vi väl köpa då - vi trodde dock på mindre. Stamtavlan formligen skriker efter gräs och vi gillade vad vi såg av hästen i årsdebuten.

V4-3

Det mesta talar för att vår spik Kick On (10) bara vinner det här loppet, men visst - 45 procent i en handicap är kanske snäppet för mycket? För er som väljer att gardera storfavoriten för ordas streck för i första hand på Manassas (4) som bara är streckad på sex procent i nuläget. Buddy Bob (2) är korrekt hanterad av spelarna på femton procent och det samma gäller för Good Eye (7) på fjorton procent av insatserna. För oss är Visiteur Du Pom (6) en bättre häst på gräs än på den dirttrackbana han imponerat våldsamt på i nya regin Alice Elmerskog.

V4-4

Saint Jimmy (2) var klar favorit, men ströks för ett par minuter sedan. Hästen var streckad på 23 procent i det läget (184.000 kronor omsatt) och de strecken hamnar nu i första hand på Ellison (7) som då blir ruskigt överspelad. Vi har bättre drag.  Paakame Enki (3) känns tidigare och fjorton procent klart mer intressant. La Belle Epoque (3) möter enklare hästar än vad han är van vid och nio procent känns alldeles för lågt. En spetsande Puyol (1) på fyra procent är loppets stora fynd! Skyhawk (11) på tre är ju bara löjligt…