Nyheter

Streckanalys till Bro Park - fyndlådan är fullproppad

V64-spel på Bro Park och vi på Galopptips.se har som vanligt gjort en streckanalys i sista minuten. Vem hissas - och vem dissas?
download-67
Nu ska totoguldet in - kosta vad det kosta vill! Foto: råvarumarknaden.se

V64-1

Vi trodde nog att Roy Arne Kvislas The Flamingoway (45 procent) skulle vara avsevärt mer streckad än vårt drag Magnolia (30 procent). Nu tycker vi faktiskt att värdet ligger på favoriten. Mer krut på The Flamingoway med faktor och kanske utgångshäst på ett Jokersystem rekommenderas således.

V64-2

Tackar, tackar. Vår spik Magic Johnson är bara streckad på 26 procent av V64-kupongerna och det får betecknas som ett fynd. Klar favorit i loppet är Tiny Tom på knappa 40 procent, men den hästen känns i det närmaste utviktad på segern senast. Om ni jagar hela potten kan streck för Bear Wells vara av intresse. Fyra procent är alldeles för lågt och om ni inte har tro på vår spik Magic Johnson är det en given häst på V64.

V64-3

Här känns High Max och Coliflor mest intressant till knappa 20 procent av insatserna. Favoriten You Bet (28 procent) kan väl vinna, men det finns inget värde i honom den här dagen. Vi skickar omedelbart ned Timbudong i fyndlådan för vem kan motstå en sexprocentare med toppchans?

V64-4

Jämnt streckat mellan Zacapa, Happy Honey Bee och City Bridge och det är inget att säga om. Mycket tyder på att man kommer långt med dessa tre hästar på V64-systemet och vi hittar inget av större värde längre ned i strecklistan.

V64-5

Skillnaden mellan Kashgar och Hills And Dales är bara löjlig. För oss ska den här duon vara helt jämnstreckade, men nu är det dryga 60 procent på Kashgar och ruskigt låga tolv på Hills And Dales. Grymt spelvärde på Hans-Inge Larsens adept således - rent av en chansspik för de mer vågade totospelarna? Heavenly Pulse står kvar med gamla vikten från segern senast.

V64-6

Här hittar vi omgångens klart mest intressanta häst och det är naturligtvis Grand Torini som avses. Som sjuprocentare i nuläget "kräver" vi att alla ni läsare av dessa rader plockar med Patrick Wahls skyddsling på samtliga streckspel. Littleredcorvette har bara något bättre vinstchans än Grand Torini, men som 44-procentare lämnar vi med varm hand över hästen till Harry Boy-lirarna! Madame Easter till sex procent är också ett givet streck på alla seriösa kuponger. Vad kan Chizhou ställa till med?

Avslutningsvis:

Det finns ingen som helst anledning att spela med annan strategi än bara V6 den här dagen. Risken för jackpot på fyrorna bedömer vi till över 50 procent - så missa nu inte att bocka i rutan för bara V6 och få 2.5 ggr utdelningen på sexorna.