Nyheter

Streckanalys til V64 på Bro Park. Fynden som fixar "storkovan"

Publicerad
Omgången ser vidöppen ut på förhand, men vi tycker oss ha de mest spelvärda dragen i omgången och står stenhårt fast vid vårt singelstreck på Man In The Moon. Strykningen av Carry On Deryck ställer dock till det en smula...
download-6
Så här mycket "guld" ska in! Foto: Driva eget.se

I V64-inledningen är Mors stor favorit till 50 procent av insatserna. Lika klar andrahandare är vår tipsetta Mr Guetta, men då bara 25 procent av strecken sitter på denne är det givet att gå hårdare på denne. A-häst eller faktor på Jokersytemet till exempel? Mr Guetta har fasta blinkers för första gången och får nu dessutom en manlig jockey i sadeln vilket kanske kan få honom att tända till ytterligare?

I V64-2 är vårt singelstreck Man In The Moon stor favorit (53 procent) och det tycker vi är helt i sin ordning. Precis ingenting tyder på förlust för Roy Arne Kvislas adept och spiken är helt given.

I den tredje V64-avdelningen ligger det en massa streck på vårt "lås" Hills And Dales och Snake Lake - 29 respektive 39 procent. Dessa två är korrekt streckade, men vi ser ett skrällvärde på Grimeford Lane till ungefär sex procent. Hästen kommer få en bättre resa än senast och skrällen ligger på lut.

V64-4: Här har vi trott stenhårt på Carry On Deryck hela veckan, men nu är den tyvärr struken. Vi får in Crafty Exit på tendensen och det är vi ytterst glada för. Just nu är Hans-Inge Larsens springare streckad på knappa 20 procent och det är ett fynd i våra ögon. I vår rank hade vi ensam A på Carry On Deryck och ensamma B på Crafty Exit och Lady Kheleyf, men då den senare är mer streckat tar vi klar ställning för Crafty Exit och spikar utan det minsta bryderi!

V64-5: Annika Sjökvist har tre till start och flest streck (33) ligger på Rossmos Secret, men vi har större tro på stallkamraten Logan som är streckad på strax över 25 procent. Det är kanske inte "århundradets" bästa spelvärde på Logan, men likväl är det den häst i loppet vi har störst tro på. i "fyndlådan" lägger vi Sweet Sid som är löjligt lågt streckat i förhållande till vinstchansen. Sex procent nu - och vi säger tackar, tackar!

En treåringsmaiden avslutar V64-omgången. Fast And Free och Maid är streckade på 17 respektive 50 procent i nuläget och det är en alldeles för stor differens. Sandra Brolins Fast And Free bara måste kunna bättre än hittills visat och Bodil Hallencreutz-tränade Maid är ute på sin första resa med övernattning och gör sin första start på Bro Park. Här beordrar vi gardering och i första hand vill vi framhäva Patrick Wahls Magnolia. Det här stoet jobbar som en topphäst och vi tror inte att Wahl plockar ut hästen utan skyhöga ambitioner. 13 procent känns ruskigt intressant. Det finns en rad treåringar som är helt ostreckade i loppet som bara måste med på de lite större systemförslagen. Fidji är ett halvsyskon till Kashgar som kvalade bra i skymundan. Knappa fem procent i nuläget = mums! Lika lite streckad är Jarle som föregås av ett väldigt bra rykte och måste respekteras.

Lycka till med liret