Nyheter

Streckanalys i sista minuten till V64 Jägersro

Publicerad
Det är alltid intressant att se på streckprocenten och fundera över spelvärdet i omgången på V64. Den som vill vinna pengar kan härmed hitta värdestrecken som måste med på kupongen. Galopptips har tittat hur det ser ut nu på morgonen innan tävlingarna.
Perfect_Girl_Ester_710
Perfect Girl Ester känns väldigt intressant på strecken idag Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

V64-1

Det här känns på förhand som ett av omgångens öppnaste lopp. Klart intressant på strecken är vårt vinnartips  3 Grey Ascension som bara är en 8 procentare just nu, vilket känns väldigt lågt. En annan som ser väldigt lockande ut på strecken är 5 Excellent Dart som sjunkit en hel del i handicap på slutet och i nuläget bara är streckad på 3 procent. Streckfavorit i loppet är 1 Chocolat som är streckad på 20 procent. Hon har chans och kan så klart vinna. 

V64-2

3 Nouvelle Lune(79%) står klart bäst inne i loppet. Trivs på dirt och stall Wido Neuroth visar bra form. Vad mer kan man begära? Stor favorit på strecken, men hon ska vinna det här och då tar vi favoritskapet och de höga procenten. 

V64-3 

Tack, säger vi när vi ser favoritskapet i den här avdelningen. Att inte 3 Stormy Ocean kan vara streckfavorit i det här loppet förvånar väldigt mycket. ok han var tvåa senast bakom streckfavoriten. Har inte spelarkåren sett att han står mycket bättre inne viktmässigt den här gången. Toppchans och som andrafavorit till 35% så känns han given. 4 Delacroix är favoritstreckad, kommer med bra form och dyker säkert upp där framme. Som streckfavorit så känns det fel och vi fortsätter att rekommendera spik på Stormy Ocean. 

V64-4

Här går spelarna på vår linje och streckfavorit är 6 Silent Night, men 30 procent i ett väldigt öppet Svenskt Kriterium på en som gör första långresan känns i mesta laget. Andrafavorit på strecken är 9 Serenity Bloom som är 20 procentare just nu och det känns helt rimligt, det är en bra vinnarchans. Hemmahästen 7 Xcalibur känns dock mycket intressantare som streckad på 11 procent. Han har visat bra fart och gått framåt för varje start. En som också måste nämnas när man tittar på streckprocenten i det här loppet är 3 Marieappel som gick en väldigt bra tid i sin senaste start och som 6 procentare känns given på kupongen. Får också nämna 2 Alwaysonmymind som tränare Marc Stott tror vinner kriteriet, just nu är stoet bara streckad på runt 11 procent. 

V64-5

Här kommer dagens tidiga julklapp! 2 Perfect Girl Ester tar ledningen, sedan är frågan om hon håller hela vägen och just nu är stoet bara streckat på 11 procent en klart intressant chansspik för den djärve. Vi tror att ridande Fredrik Janetzky ser till att det treåriga stoet är först över linjen.  Favorit i loppet är 4 Dardenne till hela 63 procent. Dardenne har chans, men streckprocenten känns klart för mycket och borde snarare vara en 30 procentare.

V64-6

Ett öppet lopp där vi rekommenderar att man streckar på vad man kan.  Favorit i loppet är 3 Across The Pond och det är inget att säga om det, han kan vinna. Han är streckad på 33 procent i ett vad vi anser är ett öppet lopp och det upplever vi är alldeles för mycket.  2 Four Dragons är streckad som andrahandare  och det stämmer bra överens med hur vi ser på möjligheterna. Detsamma gäller intressanta 6 Double Cash som verkar vara totalt bortglömd som 3 procentare. En liten varning för 5 Momo Barone som kan lägga alla på rygg om det stämmer 4 procent just nu