Nyheter

Startlistan till Göteborg har öppnat för spel

Publicerad
Nu kan du spela V64 till Göteborg Galopp i helgen. Med 931 000 kronor extra i sexrättspotten kommer det vara ett rejält spelvärde.
Chiltrens_042
Chilterns segrade på Göteborg senast man hade V64. Blir det repris på söndag? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Med tanke på att Göteborg Galopp har ett rykte om sig som skrällbana känns det inte omöjligt att det blir miljonutdelning på sex rätt när banan står som värd för den nya satsningen med galopp på V64 på söndagar. Det var svårfunnet senast på Bro Park och ingen hade vare sig fem eller sex rätt. Det innebär dubbeljackpot och med stor sannolikhet ett enormt övervärde i sexrättspotten.

Senast Göteborg Galopp red en V64 var 7 juli. Då omsatte man 864 000 kronor, nu ligger det alltså redan 931 000 kronor i sexrättspotten!

Den omgången blev svårlöst. Först segrade Chilterns (58%), men sedan blev det Justice Focused (1%) och Captain Of Commerce (3%). Efter tre avdelningar återstod det 17 system! Alla rök i fjärde då Focus On Me (9%) segrade trots att Tina Henriksson red. Sedan följde Tante Tove (6%) och Dardenne (42%). Historien visar alltså att det kan bli svårfunnet trots två segrande spikförslag i Chilterns och Dardenne.

Det är här på galopptips du hittar den mesta och bästa informationen inför söndagens tävlingar. Dessutom levereras det tips till alla kapplöpningar för fullblod som ATG arrangerar spel till. Se till att bygga upp kassan till söndag och väl mött i sexrättspotten.