Nyheter

Stallsnack – Jägersro Galopp 25 maj

Publicerad
Jägersro Galopp har lunchgalopp. Fokus är på V4 och V5, men givetvis kan du också spela V3, vinnare, plats, komb och trio. Tränarna redovisas i bokstavsordning och då utgår vi från förnamnet. Om inget annat anges är det tränaren själv som uttalar sig.
izbbjih6b7uxgnk2bl7
Amazing Halo och Martin Rodriguez på väg mot seger på hemmabanan 2020. Hon har bra chans i V4-3. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Ellinor Rasmusson

V4-1

Galway känns fin för dagen och jag har ingen förklaring till förra starten på Göteborg Galopp. Han får en chans till utan sidoludd och jag tycker absolut att han har segerchans här, säger Ellinor Rasmusson. 

Francisco Castro 

V4-2

5 Noble Dance var för stressad vid startboxana senast, nu är det hemmabana igen och bra distans. Han kan vara bland de tre första. 

V4-3 / V5-1 / LD-1

3 Penny tränar bra och distansen passar fint. Hon ska vara med på kupongen här. 

9 Stargaze tränar också fint och det är en bra distans för henne. Hon ska streckas hon också. 

V5-3 / V3-1

1 Japanaja är nu tillbaka på hemmabanan och sprinterdistans. Han borde ha en bra vinstchans här. 

5 Breakfast In Bed kommer att strykas. 

Fredrik Reuterskiöld

V4-1

Hur är det med 3 Cutie för dagen?

– Det blev fel senast, nu går vi ut för att hon ska få ett löp. Hon är synad på kortare distanser, vi provar lite längre. Det finns stayerblod på mödernet.

V4-2

2 Zimbabwe löpte väl okej i debuten och ska normalt vara framsatt till det här och ska väl inte vara helt borta.

V4-4 / V5-2 / LD-2

– Mest tro av stallets startande har jag nog på 8 Seattle Blossom. Hon kom bort senast, nu hoppas jag bara att hon kommer ner i banan. Normalt tycker jag att det ska vara en bra chans.

V5-3 / V3-1

Debutanten 3 Moon String såg jättefin ut i kvalet?

– Ni journalister gillar alltid de som vinner kvalet. Han var knappt inriden när han kom till mig i vintras, så det har gått fort. Men han har gjort allt rätt, äter sin mat och tar åt sig träningen. Men jag håller med, det är en trevlig häst.

Jane Olin

V5-5 / V3-3

3 Brienne står tufft till, men jag hoppas och tror att hon ska utvecklas mer i år. Det är årsdebut, men hon tränar på bra och andas bättre. Håller hon sig lugn och inte blir för het så kan hon nog vara bland de tre.

Jessica Ohlsson

V4-4 / V5-2 / LD-2

6 Come What May blev illa påriden senast och var aldrig med i matchen, men kom lyckligtvis undan med sårskador som nu har läkt. Hon bör vara gynnad av längre distans och känns i träning bättre än vad resultatraden visar. Jag hoppas att hon kan få med sig en bra peng i det här loppet.

Karin Tedesund

V5-4 / V3-2

4 Sixten Blixten var oförklarligt blek förra starten, men mår bra för dagen. Han känns både starkare och bättre i kroppen än förra säsongen. Han var lite ”övertaggad” senast och vi provar nu att ta bort blinkers och använder i stället sidoludd. 

V5-5 / V3-3

4 Mr Naugthy Boy gör alltid vad han kan och kämpar väl. Han känns stark och fin och har tagit förra starten bra.

Ricardo Ramallo

V4-1

5 Repeat Offender gjorde ett bra lopp förra gången och har tränat fint efter det också. Om han gör om den prestationen så tycker jag att han ska vara med här. Vi gör inga ändringar i utrustning, hälsar Ricardo Ramallo. 

V4-3 / V5-1 / LD-1

2 Amazing Halo kom till oss den första januari och hade tränat bra inför den första starten i min regi så hennes prestation överraskade mig inte. Hon känns fortsatt bra i träning och jag tycker att hon också ska vara med där framme här. Vi gör inga utrustningsändringar, säger Ricardo Ramallo. 

Rikke Rohbach Bonde

V4-4 / V5-2 / LD-2

7 Ruby Carlras tacklade dirttracken riktigt bra förra gången, men satt får långt bak i fältet på en för kort distans. Nu är det 2200 meter och jag tycker att det borde vara en platschans på onsdag.

Yasmine Nilsson

V4-3 / V5-1 / LD-1

4 Mrs April var blek i årsdebuten och jag har inget riktigt bra svar på varför. Allt är fint med henne för dagen och vi prövar Jägersro en gång till.

Öllegård Gren

V4-3 / V5-1 / LD-1

6 Camaluna tyckte jag kunde varit lite bättre sist, men efteråt räknade jag på hur länge sedan hon hade sin halsoperation och träningsstart och då var hon ganska duktig ändå. Hon fick slita lite och det har satt sig lite i kroppen så mycket jogging och mjukgörande har det blivit efter det. Jag hoppas distansen och Martin (Rodriguez) ska vara den perfekta kombinationen för henne så lite hopp att vara bland de tre har jag denna gång.