Nyheter

Stallsnack – Jägersro Galopp 22 juni

Publicerad
Jägersro Galopp arrangerar onsdagsgalopp. Fokus är på V4 och V5, men givetvis kan du också spela LD, V3, Vinnare, Plats, Komb, Tvilling, Raket och Trio. Tränarna redovisas i bokstavsordning och då utgår vi från förnamnet. Om inget annat anges är det tränaren själv som uttalar sig.
k9qwxrshuonbsdqkvok
Sixten Blixten kommer från seger förra onsdagen och står bra till för en ny seger i V5-4. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Dina Danekilde

V4-2

6 Zamson Zaid tror jag gott kan vinna det här loppet i år igen.

Francisco Castro 

V4-2

1 Amon Ra får gå det här loppet som en förberedelse för Zawawi Cup på derbydagen. Hästen mår superbra för dagen.

2 Reunion Island mår jättebra och ser ut som han är i bra kondition så det här loppet passar perfekt för honom och han gillar distansen. 

4 Maid kommer från 650 meter på Klampenborg där var hon tvåa efter Nom De Plume, men blev diskad för undervikt. Hon är supersnabb och hon gillar att ”slicka rejlen”. Hon har en väldigt bra chans, tycker jag. 

V4-4 / V5-2 / LD-2

1 Civilon finns det mycket stayerblod i så vi provar att ta upp honom i distans. Han visade senast att han är i någorlunda bra kondition och vi ska försöka skola om honom till ”miler”. Om han fungerar ska han vara med i striden här. 

V5-3 / V3-1

3 Noble Dance var ute på för lång distans senast då vi ville testa hur han fungerade på lång distans. Nu går vi tillbaka till hans distans. Om har tagit senaste loppet bra och inte känner av det så ska han vara med i striden här. Näst senast hade han vunnit utan trafikproblem.

Jaana Alvesparr

V4-3 / V5-1 / LD-1

2 Argos har haft problem med en hov, men är nu frisk och mår bra. Han tränar på fint, men behöver loppet. 

6 Kissnfly tog förra loppet bra och är på gång igen. Hon mår bra och är ”på tårna”. Hon kan inte nyttja hela lärlingslättnaden, men det ska inte hindra henne från att göra ett bra lopp. Jag hoppas på att hon är placerad bland de tre första. 

Jane Olin

V4-3 / V5-1 / LD-1

3 Positano behövde nog loppet senast, trots allt. Han tränar på och gör det bra. Kanske behöver han ett par lopp i kroppen? Jag vill ändå tro att han kan var med där uppe om det passar honom. 

Jessica Ohlsson

V4-3 / V5-1 / LD-1

7 Come What May har inte räckt till mot bättre treåringar i tidigare starter. Betydligt lättare motstånd i dag men distansen är i längsta laget. Trots det måste jag med viktfördelen (åldersvikt. Reds.anm.) tro på bra chans och hon bör vara bland de tre om hon kommer ner i banan från sitt startspår.

Karin Tedesund

V5-4 / V3-2

1 Sixten Blixten startar för första gången så tätt, men han har tagit förra starten bra och känns för dagen fin. Det kanske blir mycket vikt för att vara proffslöp men han är stor, stark, ärlig och gör alltid så gott han kan så vi hoppas på det bästa.

Nina Lindberg Lensvik 

V4-4 / V5-2 / LD-2

2 Askungen har en lämplig uppgift, jag hoppas hon får en trevlig resa den här gången så hon får vinna. Blinkers på för första gången och min bästa chans för dagen.

V5-5 / V3-3

2 Tiny Dancer är en jättebra häst. Gör han om insatsen från Derbytestet så kan han vinna även om Röde Baronen är bra. Men han kräver ”sitt” lopp.

3 Rachini är absolut topp tre. Hon gör framsteg hela tiden och jag har en bra känsla runt henne.

Peter Jardby

V4-4 / V5-2 / LD-2

3 Ko Zinzun har inte startat på ett tag, sedan den 22 maj, då det inte funnits lopp till honom. Han tränar okej för dagen, men jag är lite avvaktande där också.

6 Kozinki har inte startat sedan han blev påriden förra året så han behöver troligtvis loppet. Allt är väl för dagen, men jag ligger lågt. 

Preben Sövik

V4-3 / V5-1 / LD-1

1 Apple Of My Eye blev tempotorsk senast när hästen framför stannade. De andra gick samtidigt och innan hon kom i gång igen hade hon tappat mycket, men tog på dem på upploppet och kämpade bra. Har en lämplig uppgift.

Ricardo Ramallo

V4-3 / V5-1 / LD-1

9 Walk Of Life har gjort fina lopp utan att få vinna, nu får han blinkers på för första gången för att bli lite mer koncentrerad. Han kommer att göra ett bra lopp.

V4-4 / V5-2 / LD-2

9 El Chapo var mycket bra senast och överraskade mig. Han har tagit det loppet bra och ska ha en bra chans. På papperet är det min bästa chans tillsammans med Walk of Life.

V5-3 / V3-1

7 Inga Lilla är det första gången ut och ska starta för att skolas, men jag har blivit överraskad förr.

Vanja Sandrup 

V4-4 / V5-2 / LD-2

8 Powerhouse har gjort det bra och normalt är det en bra chans. 

V5-3 / V3-1

6 Sweet Cake gjorde det okej i debuten och kämpade på bra. Jag tror att den lite längre distansen ska vara en fördel och jag tror att hon gör ett bra lopp.

V5-5 / V3-3

1 Röde Baronen ser bra ut, han mår bra. Det är min bästa chans. Senast hade han varit betydligt längre fram om han inte fått ett rejält stopp. Jag tror inte att den lite längre distansen ska vara något problem.

Yasmine Nilsson

V5-4 / V3-2

3 Mrs April har haft en seg start på säsongen. Näst senast på Jägersro fick hon strykas då hon blev hovöm efter omskoning vilket aldrig hänt tidigare. Hon känns fin för dagen och gjorde ett godkänt lopp som femma på Klampenborg senast efter stora svårigheter med den kuperade banan. Hon bör ha gått framåt med de loppet i kroppen. Distans och bana passar henne här.

Öllegård Gren

V5-4 / V3-2

4 Camaluna verkar okej efter loppet, verkar gå bättre i den här klassen och vi får väl se om hon hinner ladda om, hon har i alla fall ätit all mat och är pigg och glad.