Nyheter

Stallsnack – Jägersro Galopp 15 juni

Publicerad
Jägersro Galopp arrangerar onsdagsgalopp. Fokus är på V4 och V5, men givetvis kan du också spela LD, V3, Vinnare, Plats, Komb, Tvilling, Raket och Trio. Tränarna redovisas i bokstavsordning och då utgår vi från förnamnet. Om inget annat anges är det tränaren själv som uttalar sig.
msckrbq6kcs40hh8qbh
Four Dragons har en spännande uppgift på onsdag. Ny seger då? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Charlotte Sjögren

Ställföreträdande tränaren Christer Peters uttalar sig.

V5-5 / V3-3

6 Four Dragons måste få en fri löpning. Angelika (Berg) red henne bra senast. Det är ett kanonspår för henne att vara utvändigt, med fritt spår. Hon behöver inte mycket träningsjobb och ger alltid vad hon kan. Hon är inte chanslös.

Ellinor Rasmusson

V4-1

2 Rafiki tror jag är en gräshäst, han är inte färdig ännu så jag tror inte att det är något för spelarna.

Francisco Castro

V4-1

6 Japanaja prövar vi på den här distansen, har gått bättre på 1200 meter. Jag gillar honom och han ska med på kupongen även om han står lite hårt till. 

8 Noble Dance gick bra senast och hade kunnat vinna med en bättre resa. Den bättre chansen på pappret. Fadern Noble Mission lämnar många ”långluffare”. Han är den bättre chansen av mina två på pappret. Ska med på kupongen.

V4-4 / V5-2 / LD-2

2 Sea Lieutenant tror jag inte vikten är så betydelsefull för. Om han får en lugn inledning så har han en väldigt bra speed. Hästen mår- och ser bra jättebra ut. Oliver Wilson får prova för första gången. Han har en bra chans här.

V5-5 / V3-3

4 Civilon är en häst som är lite sen i utvecklingen. Han kan om han känns bra och är inte borta här. Bra chans. 

7 Breakfast In Bed har mycket klass i sig och har väldigt bra blod. Hon har varit för grön innan. Hon känns mycket bättre i träning nu. Det är en bronshandicap så det skulle gå. Jag tror hon en vinstchans.

Jaana Alvesparr

V5-3 / V3-1

4 Kissnfly mår bra, fick en dålig resa sist, loppet gick för sakta och hon var instängd vid rail. Hon kom inte ut och fick tas upp tre gånger. Bättre startspår nu och det är en handicap som gynnar henne. Hoppas på pengar. 

Jane Olin

V5-5 / V3-3

3 Brienne tyckte jag var jätteduktig förra starten, hon gjorde det jättefint. Nu är det en annan klass och bättre hästar och hon måste visa på förbättring. Vi får helt enkelt se om hon kan det. Hon mår bra för dagen. Om tror jag på vinst? Nej! Hoppas som bäst på en framskjuten placering. 

Karin Tedesund 

V5-5 / V3-3

5 Mr Naughty Boy mår bra efter förra starten och får nu gå tillbaka till 1 200 meter igen. Det gick lite väl fort i början av loppet senast, men det höll nästan hela vägen. Det är bra hästar i loppet, men han gör alltid sitt bästa och vi ser oss inte helt slagna på förhand.

Nadja Bellander 

V4-3 / V5-1 / LD-1

5 Man In The Moon har bra form och distansen passar. Det är svårt att säga vad han tycker om Jägersro Galopps bankropp då han inte startat där på länge. Han är van tuffare motstånd och är en av flera.

Nina Lindberg Lensvik

V4-4 / V5-2 / LD-2

7 Palm Springs ligger jag lågt med, får en sista chans att visa något här.

Preben Sövik 

V4-3 / V5-1 / LD-1

7 Bobcat var riktigt bra senast, nu ska han visserligen bära mycket vikt men det ska han klara. Det känns som en lite lättare uppgift än senast.

V5-3 / V3-1

2 Apple of My Eye ska ut i ett liknande lopp som senast, att det är 2400 meter är nog bara en fördel.

Rikke Rohbach Bonde

V4-3 / V5-1 / LD-1

3 Ruby Carlras får gå i en handicap här. Hon är väldigt temperamentsfull och behöver rutinen. Jag hoppas på en bra placering.

V5-3 / V3-1

5 Mychaparral provar vi på dirttrack. Han saknar lite gnista i loppen, men tycker att han verkar lite bättre för tillfället än tidigare. Jag måste utvärdera honom först innan jag säger att han ska kunna ha segerchans på onsdag.

Roy Arne Kvisla

V4-2

5 Victor Kalejs trivs helt klart på Jägersro. Nu senast så fick han allt serverat och det gick lite för fort där framme och när han känner att han rår på dem blir han extremt bra. Han fick fyra kilo för den segern och han är lite humörsbetonad på äldre dagar. Den som får bästa resan är vinnaren här. 

Susanne Berneklint

V4-4 / V5-2 / LD-2

1 Dominic tränar jättebra så jag hoppas att han får visa vilken bra häst han är. Senast tappade han en sko, nu utrustar vi honom med blinkers för första gången och det känns spännande.

Susanne Strand

V4-4 / V5-2 / LD-2

3 Weltruhm är positiv som vanligt och har tagit förra loppet bra. Jag var nöjd med hans insats där och tror på att han kämpar sig till en placering även denna gång. 

Vanja Sandrup

V5-3 / V3-1

6 Candy Cake är mest stark, jag ligger lågt.

Wido Neuroth 

Ställföreträdande tränaren och jockeyn Jan-Erik Neuroth uttalar sig. 

V4-1

5 Sea Lodge gick ut i Tyskland bara för att få erfarenhet. Hon är en väldigt sen häst som behöver det här loppet också som är en del av vägen mot eventuell start i Svenskt Derby och Svenskt Oaks. Hon behöver testa banan, få ett lopp till i kroppen och mer erfarenhet. Hon tränar okej. Det är ingen banker/spik, men det är inte heller det starkaste startfältet.

V4-4 / V5-2 / LD-2

5 I Apple säsongsdebuterar nu. Jag är lite osäker på hur han står mot de som har lopp i kroppen? Han borde vara med på pengarna. Om allt klaffar så kanske han kan vara med där framme och vinna. En outsider. 

Jägersro Galopp lopp 8, 1730 meter dirttrack 

Loppet rids utom toton då underåriga är med. Inget spel på detta lopp alltså. Vi har tippat.

3 Sixten Blixten – 1 L'Opera – 4 Camaluna Outs: 2 Clauses Andy