Nyheter

Spelvärdet på V64? Vi har gjort streckanalysen

Publicerad
I dag vid lunch avgörs den näst sista V64-dagen för säsongen. Vi går som vanligt i genom omgången och försöker hitta de mest spelvärda dragen. Håll till godo.
download-9
Vi har dragen till V64-omgången på Bro Park. Foto: ATG - vinjett

När de här rader skrivs är omsättningen strax under 300 000 kronor.

V64-1

Coliflor (5) är motiverad favorit och 35 procent känns faktiskt i underkant i förhållande till segerchansen. Övriga är väl mer eller mindre korrekt streckade med ett undantag. Timbudong (6) har floppat i två starter, men ser ut som en riktig häst. Åtta procent ser vi som ett rent fynd!

V64-2

Arabianranta (3) och Heavenly Pulse (5) har lika stor vinstchans och då den förstnämnda är streckad på 50 procent och den sistnämnda på strax över 20 procent förstår ni väl hur vi hanterar det här loppet. A-häst eller faktor på Sandra Brolins Heavenly Pulse är att rekommendera! Loppets två drag är innerspårets Magic Johnson (7 procent) som det blev helt fel för senast och ytterspårets Labjaar (6) som är på väg mot formen. Sex procent känns direkt löjligt.

V64-3

Stolen Tango (5) och Rossmos Secret (2) är jämnt streckade på strax över 30 procent och vi tror att Stolen Tango har en avsevärt bättre vinstchans än Rossmos Secret. Således rekommenderar vi utgångshäst på Stolen Tango. Stonefield Flyer (3) är streckad på tretton procent i nuläget och det är alldeles för lågt.

V64-4

Skånske gästen Maid (8) är streckad på 62 procent och ska ju vara favorit också, men så här stor? Vi känner oss tveksamma. Vi gillade vad vi såg av Jarle (7) senast och om han får en bättre resa den här gången kan det mycket väl bli omvänd ordningsföljd. Tolv procent känns som en bjudning om ni frågar oss. Vad sägs om Fidji (5) till fem procent? "Mumma" säger vi och streckar. 

V64-5

Double Cash (8) har förmodligen bäst segerchans, men ska definitivt inte vara så stor favorit som han är i nuläget (40 procent). I det här loppet finns det en "flock" måstestreck! Innerspårets Saviano (1) är bara streckad på var tionde kupong vilket känns alldeles underbart för en totospelare. Bäst segerchans i förhållande till streckprocenten har dock Rival Son (6) som bara är kryssad på var 20:e V64-kupong. Om Rival Son inte hade brutit ut i sista sväng senast hade han vunnit loppet med typ tio längder och då hade hästen fått ett avsevärt högre formtal än vad han startar från idag. Omgångens roligaste spelidé - utan tvekan.

V64-6

Vi står fast vid vår spik på Skyhawk (4) som var grym senast och inte alls har några problem med distansen som många verkar tro. Hästen ska till täten och få vara ifred i den positionen om vi läser loppet rätt. Då Skyhawk dessutom bara är streckad på 19 procent av kupongerna i nuläget känns mycket bra att luta sig mot henne i V64-epilogen.