Nyheter

Spännande nyförvärv hos Charlotte Dillner

Publicerad
All Run är ett ytterst intressant tillskott hos tränare Charlotte Dillner och vi förväntar oss en grym prestation direkt på Bro Park i morgon. Vad tror Charlotte själv om nyförvärvet samt gedigne hinderhästen Accelerate i anrika steeplechaseloppet St Eriks Pris?
zghu1vazcquywznuwss
Accelerate fixar första årssegern? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Nå? Vad säger du den fyraårige Zoffany-sonen All Run (V4-3) som du köpt från Lennart Reuterskiöld Jrs mäktiga “borg” på Jägersro?

All Run har köpt för hinder på sikt och jag startar här mest för att han ska få ut och lufta sig lite grann. Jag har haft honom i ungefär sex veckor och det är en otroligt trevig och fin individ. All Run har ju fantastiskt slätloppsfart och kan så klart vinna det här, men han är inte vässad på något sätt, säger Charlotte Dillner.

Säg något om Accelerate i St Eriks Pris V5-4, lopp 7) över de fasta hindren?

Accelerate var sjuk när han startade i augusti och var sedan inte alls toppad till starten i slutet av september. Han mår nu väldigt bra och på papperet ska det vara god vinstchans, men… Han har något av en fobi att starta på Bro Park och distansen kan vara i längsta laget. Jag underskattar ingen i fältet, men tror på en bra insats, avslutar Charlotte Dillner.