Nyheter

Sista streckanalys V64

Publicerad
Galopptips har synat strecken och hittat ett par riktigt bortglömda som måste med på kupongerna.
Zata_727
Zäta är dagens fynd om man ser till streckprocenten Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

V64-1

En som är klart understreckad i loppet är 9 Sweet Sid (11%) som står allra bäst inne viktmässigt och borde vara streckad på det dubbla i varje fall . 8 Sharp Eye (36%) har seglat upp som klar favorit i loppet. Det är  inget konstigt med det, Stall Malmborg har bra form på stallet och Sharp Eye har tre segrar på de senaste fem starterna. Andrafavoriten Ellison är loppets troliga ledare och är i nuläget streckad på 26%. Ellison vann senast på dirt över 1600 meter och trivs med Carlos Lopez i sadeln. 

V64-2

Här är enligt vårt sätt att se på det dagens fynd. 8 Zäta är totalt bortglömd av spelarkåren trots att vi lyft kämpen som tipsetta i vårt spelförslag. Nu möter Zäta enklare motstånd än på mycket länge och det kan vara ledning från start till mål. 5 Jesse The Body (56%) står bra inne i loppet och ska vara favorit men inte till den procenten. En som sällan vinner, men som oftast gör bra lopp på Bro Park är 3 A Certain Romance(3%) och de låga procenten kan det vara värt att ta med honom på kupongen.

V64-3 

Här kommer dagens bästa spik i 6 Milton (46%). Treåringen står oförskämt "billigt till" i "Höstfinal Stayer" skrev vi i förhandstipsen och det tycker vi fortfarande. Toppjockeyn Carlos Lopez försitter inte den här straffsparken och det är en sund och bra favorit. Enda motbudet är 1 Shylock (28%) som är en stark herre som på sin kapacitet står billigt till och kommer från ett formstall. 

V64-4

Här är spelarna ute och cyklar, nog har Leo Kalejs (34%) varit bra men att han ska utmana det här fältet på lika vikt det finns bara inte på kartan. Vår vinnare 2 Red Hot Chili (17%) känns otroligt spelvärd är i nuläget bara tredjehandare och det tackar vi bara för. 4 Victor Kalejs är en tidigare Pramms vinnare som har hög kapacitet som fjärdestreckad till 16% är han ett måste på kupongen tillsammans med Red Hot Chili. 

V64-5

1 Callac (5%) har spelarna släppt idag och är loppets mest streckvärda utan någon som helst tvekan. Formen är bra, underlaget fungerar fint samt ett bra startspår. 4 Wiltons (24%)är knapp streckfavorit och ska så vara. Det här loppet känns öppet och det kan löna sig att strecka på, men glöm för allt i världen inte 1 Callac!

V64-6

11 Master Blaster är en klassig fyraåring och att han är favorit är inget fel när nu Susanne Berneklint gör resan upp till Bro Park Däremot känns 53% väldigt mycket överstreckat i en handicap. Här måste 4 Kashgar med vid gardering. Att han bara är streckad på 8% förstår vi inte och rent streckvärdesmässigt så känns det hyperintressant. Ett annat streck som kan vara värt att betala för är 6 Luisette Hill ( 7%) som kommer med bra form och Stall mMdeleine Smith sadlar ut vinnare varje tävlingsdag på Bro park.