Nyheter

Seger nr 17 för Sandra Brolin

Publicerad
Kvällstävlingarna på Bro Park blev en ny succé för Sandra Brolin som leder tränarligan överlägset på Bro Park sett till antal segrar. Tränarchampionatet baseras dock på insprungna pengar och där blir det svårt att segra utan en häst i Grupplöpningarna.
My_Adelia_339
My Adelia tar en av många segrar på Bro Park Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Det blev två segrar för Sandra Brolin under Bro Parks tisdagstävlingar. My Adelia tog ledningen och släppte ingen över bron under lärlingen Kaia Sofie Ingolfsland. My Adelia drog undan på ett sätt som fick många att undra om öppningen var för snabb. Sedan blev det en pust och efter slutkurvan stod det snart klart att hon inte skulle släppa någon förbi sig den här dagen. 

- My Adelia är vidrigt stark och en väldigt egensinnig häst på ett mycket älskvärt sätt, säger Sandra Brolin med kärlek i rösten.

Det var samma segerrecept för stallets Amara under Elione Chaves. Ledningen är alltid bra på Bro Parks dirttrack, men Amara kämpade otroligt hela vägen in till linjen och verkade ha glömt att övriga fältet var långt bakom. 

-Amara växer rejält om hon får vara ifred i ledningen och Elione är grym på att få dit sina hästar avslappnat, berättar Sandra Brolin.