Nyheter

Schuylerville Stakes till Comical på topptid!

Publicerad
Doug O'Neill skeppar inte sina hästar från Californien till New York särskilt ofta. Nu kom han med två vrålsnabba ston och blev etta och trea i Schuylerville Stakes.
saratoga_JPjJTe
Saratoga öppnade med rekordtider

Det hade kommit en rejäl skur innan racet och banan beskrevs som muddy och det var rejält med vatten på banan. Snabbast ut var Integral (e.Algorithms) som tog ledningen från andraboxen. Utvändigt pressade Comical (e.Into Mischief) och att det gick undan syntes på det utdragna fältet. Integral höll överraskande länge, men bröt ut ett spår över upploppet vilket öppnade luckan för favoriten Shippy (e.Midshipman). Längst ut kom Kiss The Girl (e.Into Mischief) och gick snabbast av alla. Invändigt ebbade det ut för Shippy samtidigt som Comical stred vidare till seger under Javier Castellano. Segertiden för de tvååriga stona var 1.11.66 över 1200 meter. Lita på att Comical, Shippy och Kiss The Girl kommer att vinna flera stakesrace i framtiden. 

Comical ropades in på Keeneland som åring för fyndpriset 100 000 dollar. Into Mischief kostar 150 000 dollar. Nu har Comical tjänat 121 500 dollar på två starter och lär nu gå tillbaka till Kalifornien.