Nyheter

Sandra Brolin om sina onsdagshästar

Publicerad
Sanadra Brolin har ett par goda segerchanser då Bro Park står som värd för lunchtävlingarna med V4-spelet i fokus. Vi kollade läget och det låter bra på de flesta ska ni veta.
uofj4qsozws90th7xmy
Stolen Tango med tre kilo i hand... Foto: Elina Björklund - Svensk Galopp

I den första avdelningen plockar du ut Stolen Tango som två kvar med den gamla vikten - alltså med tre kilo i hand. Vad säger du?

Stolen Tango är bara gynnad av den kortare distansen och vi såg ju i vilken bra form hon är i förra starten. Om hon prickar starten och får rätt resa ska det vara bra vinstchans, säger Sandra Brolin.

Heavenly Pulse i V4-2 då?

Heavenly Pulse var jag besviken på senast då han hade jobbat så bra inför den starten. Formen är som den ska vara och han är ganska snabb från start. Heavenly Pulse ska ses med lite skrällchans, säger Sandra Brolin.

Vad sägs om Zäta och Brolina i V4-avslutningen?

Zäta har varit borta ett tag och jag är lite osäker på formen. Jag måste tyvärr ligga lite lågt, berättar Sandra Brolin.

Brolina är jag nöjd med för dagen, men det är tufft emot så jag skulle vara mycket nöjd med en bättre placering, säger Sandra Brolin.

You Bet (V5-2) gjorde det bra senast. Allt väl efteråt?

You Bet svarade för en plusinsats då - han höll mycket länge. Det är väl ungefär samma sällskap nu och det kan bli vinst med minsta klaff, säger Sandra Brolin.

Och avslutningsvis - tvååriga Skyler i V5-4?

Skyler tränar med plus i kanten, men springer mest och bromsar i loppen så här långt. Hon kan en del, men loppet ser ganska tufft ut, säger Sandra Brolin.