Nyheter

Sandra Brolin om sina onsdagshästar på Bro Park

Publicerad
Sandra Brolin har fått en fin start på årets säsong och chansen finns definitivt att bättre på siffrorna ytterligare nu på onsdag. Vi tog ett snack med Sandra för att reda ut begreppen in tävlingsdagen på hemmabanan i morgon.
Sandra_Broli
Kolla där - ännu en vinnare från Sandra? Foto: Wolfram Meyer - Galopptips.se

Vi kör på direkt. Du har Fabricio ut i V4-inledningen. Han kom till ditt stall från Niels Petersen och har väl inte imponerat speciellt mycket i sina tre starter för dig?

Fabricio har det strulat för en massor i loppet, han måste få bättre tur - kanske nu? Han mår bra och fick ett trevligt startspår, men jag vill inte se honom i spets - en resa som trea fyra vore perfekt, helst utan sprut. Med klaff är det viss segerchans, säger Sandra Brolin.

Startkatapulten Stolen Tango drog toppspår i V4-avslutningen. Kommentar?

Stolen Tango var fin senast och håller formen. Det ser ut som spets även om det är ett par startsnabba med i loppet - kan de verkligen ta en längd på henne? Jag tror att Stolen Tango vinner det här loppet från spets, informerar Sandra Brolin.

You Bet har en bra uppgift i lopp 5 - V5-2. Hur ser du på hennes chanser?

You Bet är en liten räka, men i god form… Hon var fint riden av Andreas Tapia Dalbark senast så han får chansen igen. You Bet kan några kilo mer än sitt aktuella formtal och ska ses som en outsider, säger Sandra Brolin.

Treårige Fast And Free gör sin åttonde start för året. Läget där?

Fast And Free tränar på fint och ser fräsch ut i kroppen. Jag vill dock varna för att hon har två sjuka hästar intill sig i stallet. Distansen passar bra och hon passar med Elione Chaves i sadeln. Det lilla startfältet är gynnsamt för henne och det här ser ut som en bra vinstchans, avslutar Sandra Brolin.