Nyheter

Sandra Brolin kan få en grym dag...

Publicerad
...på kontoret då åtminstone två av tre starthästar under söndagens tävlingar på Bro Park ska ses med mycket god vinstchans. Vi ringde upp Sandra för att kolla läget med Heavenly Pulse, Skyhawk och Fabricio och det låter allmänt uppåt.
xvpigids2p7miewejcs
Andra raka för Sandras Skyhawk? Foto: Elina Björklund - Svensk Galopp

Heavenly Pulse (V64-1) verkar vara en bit från formen. Kommentar tack?

Heavenly Pulse har haft problem med sina hovar och inte kunnat göra sig själv rättvisa i loppen. Han har ju droppat mycket i handicap, men jag tror att han behöver det här loppet också, informerar Sandra Brolin.

Toppchans för Skyhawk (V64-3) Eller?

Skyhawk har formen i topp och det här ser ut som en riktigt fin vinstchans. Vinterbana är ett plus för min häst och hon billigt inne med vikten - dessutom är det gynnsamt med det mindre startfältet. Jag hoppas verkligen att det gå bra för det här blir Skyhawks sista start i livet - nu ska hon bli avelssto, säger Sandra Brolin.

Vi tippar Fabricio etta i V64-avslutningen. Ett korrekt beslut?

Fabricio har nu tre lopp i kroppen och blir stadigt bättre. Jag var speciellt nöjd med honom senast då han fick en resa i vida spår, men ändå höll kanonbra. Han har tagit loppet på bästa sätt och förutsättningarna är optimala. Jag tror på mycket fin vinstchans, säger Sandra Brolin.