Nyheter

Sandra Brolin informerar om V64-hästarna på söndag

Publicerad
Vi känner oss helt säkra på att åtminstone tre hästar från Sandra Brolins formstall på Bro Park blir favoriter då huvudstadsbanan arrangerar V64-tävlingar nu på söndag, men vi kan ha fel. Det kan bli fyra...!
download-8
Lika glad efter söndagens V64-tävlingar! Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

I V64-2 har du flitigt startande Heavenly Pulse i programmet. Hur är läget med honom?

– Tack bra. Han gjorde det väldigt fint vid segern i söndags och belastas inte av formtalshöjningen på två kilo vilket såklart är ett plus. Det ser bra ut och jag måste tro på bra segerchans igen, säger Sandra Brolin.

Stolen Tango (V64-3) har inte startat på ett tag. Hur är statusen på den fronten?

– Stolen Tango kan behöva loppet - hon är inte så hårt tagen inför comebacken. Det finns såklart fart för vinst och jag har inte gett upp, men som sagt. Det kan saknas lite luft den sista biten, informerar Sandra vidare.

I V64-5 gör ditt nyförvärv Fabricio första starten för dig (Niels Petersen står som tränare i programmet - stämmer icke, reds.anm.). Klar för vinst direkt?

– Det kan nog gå vägen, men även han kan behöva loppet. Fabricio har varit hos mig i fyra veckor och tränat på. Jag gillar honom och visst tror jag att han kan mer än aktuellt formtal, fortsätter Sandra Brolin.

I den avslutande V64-avdelningen har du två hästar till start. Skyhawk och Brolina. Vi på galopptips.se väljer att spika Skyhawk. Är vi rätt på det?

– Tja, jag vet inte. Jag tror faktiskt att båda mina hästar kan vinna loppet. Om vi börjar med Skyhawk är formen riktigt fin, men distansen kan vara i längsta laget även om det har fungerat väl tidigare. Hon fick ett bra startspår och jag hoppas att hon kan hoppa iväg fort - gillar definitivt inte kickback, berättar Sandra.

– Brolina är direkt gynnad av den längre distansen och formen är precis där jag vill ha den. Som jag sade tidigare. Det känns svårt att sära på mina två hästar i loppet, avslutar Sandra Brolin.