Nyheter

Sandra Brolin inför söndagen

Publicerad
Bro Park-tränare Sandra Brolin sadlar ut fyra (efter strykning av Zäta) av stallets hästar på hemmabanan och bäst segerchans av dessa har väl Fabricio i V64-avslutningen? Eller är det så att hyperkapabla stoet Fast And Free drar det längsta strået i just nämnda lopp?
wyp7vbdrlkmzakidrd1
Skrällchans för Fast And Free i V64-epilogen Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

I lopp 1 ser väl Stolen Tango ut att ha vinstchans?

Stolen Tango är i bra form och klarar banan som den ser ut nu (08.30, reds.anm,). Det lilla startfältet är så klart ett plus och min häst är startsnabb. En av flera som kan vinna, säger Sandra Brolin.

Och vad säger du om Skyler i V64-3?

Skyler är en liten och lätt typ som jag tror kommer fungera på underlaget. Formen är där den ska vara och distansen tror jag passar. Hon kan en del och ska ses med viss chans, säger Sandra Brolin.

Två hästar till start i V64-avslutningen. Vad säger du?

Fast And Free visade förbättrade takter senast vilket var glädjande då hon gått dåligt i starterna före, men tränat positivt. Nu hoppas jag på en stabil insats för hon har tränat på fint i veckan också. Fast And Free har droppat i handicap och lärlingslättnaden är också ett plus. Hon klarar vinterbana - det visade hon ju inte minst i fjol. Som jag ser det har Fast And Free klar outsiderchans, säger Sandra Brolin.

Fabricio står fint inne i loppet och enligt mig står han lite på tur för seger den här gången. Täta starter fungerar och han trivs med lärlingen. Jag tror på bra vinstchans, avslutar Sandra Brolin.