Nyheter

Så säger Annika om sina hästar på Bro Park i morgon

Publicerad
Annika Sjökvist startar fyra hästar på Bro Park i morgon onsdag och hon låter nöjd med det mesta. Vi tog ett surr med tränaren som kan få en bra dag på "kontoret"...
Annika_Sjokvist_fMCytg
En trevlig dag på jobbet för Annika? Foto: Wolfram Meyer - Galopptips.se

I V4-2 tar du ut två hästar. Orutinerade One Star och ytterst rutinerade Rossmos Secret. Vad sägs?

One Star är en trevlig häst under utveckling. Han avslutade storstilat senast och har bra fartresurser. Startspåret är bra och han kan mer än sitt formtal, men jag vill varna för att han varit borta en del - inget allvarligt, men ändå, säger Annika Sjökvist.

Rossmos Secret var jag nöjd med på Jägersro - de andra var helt enkelt bättre för dagen. Han ser ut som en “rund miljon” i träningen inför detta och vann ju med lärlingen senast. Jag tror på bra segerchans, säger Annika Sjökvist.

Arabianranta i V4-3 då? Läget?

Arabianranta känns fin i träningen, men jag är ändå lite osäker på formen. Han är dessutom känslig för störningar. Jag tycker att hästen står helt okej till och om han löper upp till vad han kan är det platschans i alla fall, säger Annika Sjökvist.

Sen har din tvååring La Paloma ute i lopp 5. Status där?

La Paloma blev rejält trött till slut i debuten, men nu är hon mer jobbad och dessutom har hon utvecklats. Hon har en väldigt kraftfull galopp så jag vill verkligen se att det blir fäste i banan. Det är ett par bra emot, men min ska ses som en kul outsider, säger Annika Sjökvist.

 

–