Nyheter

Royal Ascot drar igång i eftermiddag – mer ”kungligt" än så här blir det inte.

Publicerad
Med start i dag tisdag tävlar man på meganläggningen Ascot och räkna med toppsport och publikinvasion i dagarna fem. Vi har plockat ut två störtsköna vinnarspel under dagen. Bara att ta rygg på galopptips.se
images-
Nu ska vi hämta toto-guldet! Foto: Sporting Life.com

I dagens inledande lopp, Queen Anne Stakes (Gr-1) över 1 600 meter har vi stor tro på fantom-stoet Laurens (e. Siyouni) som visserligen fick stryk i årsdebuten, men säkerligen är bättre med loppet i kroppen. Det Karl Burke-tränade stoet vann inte mindre än fyra Gr-1 löpningar under 2018 – och här finns chansen att ta ytterligare en storloppsseger. Hon är spelbar till alla odds strax över tre gånger pengarna. 

I King Stand Stakes över hetsiga 1 000 meter på den raka gräsbanan blir Godolphin-stallets Blue Point stor favorit och vi kan inte säga något om det. Shamardal-sonen vann det här loppet i fjol och vi gillade verkligen vad vi såg av hästen under Dubai World Cup-kvällen i slutet av mars. Blue Point är spelbar till odds överstigande 2.50.

På galopptips.se har vi naturligtvis genomarbetade tips till samtliga tävlingsdagar under ”The Royal Meeting” så det är bara att ta rygg på våra glödheta systemförslag. Tre klick = inlämnat och klart!

Första start är klockan 15.30 och ATG sänder från början till slut på webben.