Nyheter

Roy-Arne Kvislas Ambiance kan vara klart spelvärd i Hamburg på onsdagen

Publicerad
Ambiance från Roy-Arne Kvislas stall ska starta över 1200 meter och står just nu i hela åtta gånger hos vissa spelfirmor. Oddset känns alldeles för högt och Ambiance är definitivt värd ett spel.
Bro_2019-04-15_Roy-
Kan Roy-Arne Kvisla tränade Ambiance vinna i Hamburg? Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Ambiance (e. Camacho) som vann sin debut för sin nya tränare  i Göteborg. Var därefter ute på Bro Park och slutade i det slagna fältet. Nu är det dags för Sparkasse Holstein Cup (Gr 3) med en samlad prissumma på 55 000 euro (ca 580 000 kronor). Ambiance har högst handicap av de som deltar i loppet och uppgiften ser väldigt intressant ut. Till åtta gånger tycker vi definitivt han är spelvärd när banan ser ut att passa perfekt för honom. 

-Ambiance har startat resan till Tyskland och pausar just nu i Vellinge innan resan fortsätter onsdag morgon till Hamburg. Allt har gått bra och det ser intressant ut. Det blir snabb bana vilket passar oss perfekt och 1200  ska passa honom bra. Han står bra till på talet, men han möter ett par med bra form. Favoriten Waldpfad (e. Shamardal) var bra senast och har säkert siktat på detta loppet berättar Roy-Arne Kvisla.