Nyheter

Roy Arne Kvisla med en sextett

Publicerad
Stall Kvisla har väldigt fin form på hästarna och har 19 procent i segerstatistik. I dag kommer sex hästar ut och visst finns det några riktigt bra segerchanser på förhand. Den debutant som visade upp sig i ett kval den 16 oktober såg alldeles lysande ut och vi har tagit den framgångsrika Bro Park-tränaren på pulsen.
mn1qp4e4ljiuuvynh78
Bearwinner är på väg mot vinnarcirkeln på Bro Park. Blir det samma promenad på onsdagslunchen? Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Hästarna presenteras i tur och ordning. 

V4-1 

13 Luna Kalejs har ett tråkigt startspår och ett underlag som hon inte trivs med. Behöver mycket tur för att vara med de tre. 

V4-2

–7 Farrh Out är åtminstone närmare “plankan” än Alsimsaam. Hon gjorde det helt okej senast och får hon bara ett bra lopp härifrån så kan hon speeda ner några stycken och jag tror absolut att hon kan sticka nosen först. 

–10 Alsimsaam hade ett helt annat startspår senast och fick åka med på en “räkmacka” bakom Falkor, men är helt utlämnad från startspår tio här. 

V4-4 / V5-1 / LD-2

2 Red Coultish hamnade lite bakom trötta hästar och tappade fokus när de andra stack in i svängen och det loppet var hårdare än det här. Jag tror absolut på chans här.

3 Bearwinner är ändå 11,5 längder före Red Coultish förra gången och det känns nästan som att han är stallets bästa chans om inte "P-A" kan trolla med knäna med Red Coultish. 

V5-3 / V3-1

12 Peace N' Love är det frågetecken för distansen då jag tror att 1400 meter är lite långt. Frågetecken nummer två är startspåret. Hon mår bra och har tränat på fint efter kvalet så det är inga konstigheter är, avslutar Roy Arne Kvisla.