Nyheter

Roy Arne Kvisla låter nöjd med sina starthästar i morgon på Bro Park

Publicerad
Roy Arne Kvisla har fått en bra start på årets galoppsäsong och vi tror på fortsatta framgångar under morgondagens tävlingar på hemmabanan Bro Park. Bästa chansen?
Roy_Arn
Kan den här mannen sadla ut vinnare? Svar: Ja! Foto: Wolfram Meyer - Galopptips.se

Vi startar upp med Lushes Lashes (V4-2) som var fyra i sin årsdebut för ett par veckor sedan. Framsatt?

Lushes Lashes är garanterat framsatt, men det finns mer positivt att dra upp. Hon tappade mark i starten senast och det blev lite stökigt, men nu sätter jag på blinkersen igen och tror på bättring. Det är dock ett tufft lopp, men min kan vara ganska långt framme, säger Roy Arne Kvisla.

Realize Rock och Alchemist i V4-3) Kommentar tack.

Realize Rock mår bra med den senaste genomköraren i kroppen och ser fin ut i träning. Han är dock inte gynnad av distansen så jag måste ligga lågt, säger Roy Arne Kvisla.

Alchemist ser allt bättre ut och kommer gå bra den här gången, men förmodligen inte vinna då distansen är allt för kort, säger Roy Arne Kvisla.

Capouche Rouge (V4-4) gör debut till dig i enkelt sällskap. Det här borde hon val kunna vinna?

Capouche Rouge är en nervös typ som dock verkar besitta viss fart. Det här blir andra starten som halsopererad och det känns intressant. Jag har haft henne på löpbandet den senaste tiden och det har gjort henne gott. Det är klart att jag måste tro att hon kan vinna det här loppet, berättar Roy Arne Kvisla.

Filia Kalejs (lopp 6, V5-3) verkar inte så tokig. Billigt inne enligt oss. Vad tycker du?

Filia Kalejs är klart förbättrad med loppet i kroppen och kan fort vinna det här loppet om hon får sin resa på speed från det här perfekta startspåret, säger Roy Arne Kvisla.

Treåriga The Flamingoway (lopp 7, V5-4) möter rätt tuffa hästar. Vad sägs?

The Flamingoway var fin senast och nu är det upp till bevis. Det är en stor, långbent och gänglig typ som gynnas av det lilla startfältet. Det finns utveckling till henne och för mig är hon en av de som kan vinna det här loppet, avslutar Roy Arne Kvisla.