Nyheter

Roy-Arne Kvisla är förhoppningsfull inför Pramms Memorial

Publicerad
Roy-Arne Kvisla andas optimism inför söndagen och har två startande i Pramms Memorial. Victor Kalejs som är titelförsvarande vann lite överraskande Pramms Memorial 2018 med Per-Anders Gråberg i sadeln, men Roy har även Kashgar som avslutade bra som trea i sin senaste start i ett förlopp till Pramms.
Kvissl
Roy-Arne åker inte till Skåne för att kolla in Öresundsbron Foto: Wolfram Meyer - Galopptips.se

Victor Kalejs (e. Spring At Last) som är titelförsvarare i Pramms Memorial har visat att han trivs bra på Jägersro och har på sina sju starter där vunnit tre av dem.

-Allt är bra med honom. Han kom inte igång igen efter stoppet i sista sväng senast. Fram till dess såg det bra ut och jag är rätt säker på att han kan ge Plata O Plomo en strid till linjen utan den incidenten. Han har tränat till belåtenhet efter det och upplägget för honom har varit detsamma i år som förra året. Både Per- Anders Gråberg och jag själv har stor tro på honom, säger Roy-Arne Kvisla om Victor Kalejs.

Kashgar (e. Eishin Dunkirk) har en bra utvecklingskurva och har på de senaste åtta starterna bara varit utanför de tre i en start. I sin senaste start, ett förlopp till Pramms Memorial, avslutade Kashgar bra till en tredjeplats

-Kashgar har tränat mycket bra och insatsen senast måste han ha visat strax under 90 i formtal och han har gått framåt sedan dess. Han har förbättrats i år. Vi har kunnat träna honom kontinuerligt, vilket vi inte kunnat tidigare. Han har alltid en vass avslutning och han kan överraska. Jag tycker det ser spännande ut för mina två och ser fram emot loppet. avslutar Roy-Arne Kvisla.