Nyheter

Point Boy kan gå bra igen

Publicerad
Cathrine Erichsen har väldigt bra form på sitt stall just nu och Galopptips har kollat upp läget med hennes starthästar på torsdag på Övrevoll
Shantou_255
Cathrine Erichsen låter förhoppningsfull om Shantous möjligheter Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Vad tycker du om stallets säsong 2019?

- Jag måste vara nöjd med resultaten i år. Stallet var hårt drabbat av sjukdomar i våras och har kommit igen väldigt bra, säger Cathrine Erichsen.

Hur står det till med Duca Di Como för dagen? 

- Allt är bara bra med Duca Di Como, han är jättepigg här hemma och ser fin ut. Vi har siktet inställt på Pramms nästa år i första hand så får vi se vad det blir för någonting efter det, berättar Erichsen. 

Du har två hästar till start på Övrevoll på torsdagen. Vad tror du om möjligheterna för dessa?

- Shantou (lopp 1) höjdes tre kilo i handicap efter segern senast. Hon har gjort en start på 1100 meter dirttrack tidigare och då blev det vinst. Jag tror hon kommer att gå bra.  Vi får se om Shantou kan fånga in Pal Of Mine till slut? Det blir väl Pal Of Mine i ledningen och sedan kommer Shantou bakifrån över upploppet.

-Point Boy (V5-5) har visat väldigt fin form och känns fortsatt bra. Point Boy är inte så startsnabb så ett spår utvändigt är inte helt fel, fast allra längst ut var inte precis det jag önskat. Vi gör vad vi kan, men jag tror han kan gå bra. Nora som rider är i stöten, konstaterar Cathrine Erichsen avslutningsvis.