Nyheter

Peter Jardby om vår roliga tipsetta på V4-spelet, samt en treåring som kan bättre än hittills visat

Publicerad
Vi har stor tro på Peter Jardbys Lucy In The Sky i V4-avslutningen i morgon och tippar henne etta. Övriga spelare verkar inte vara med på "tåget" och det tackar vi för! Speciellt som Peter har en bra förklaring till den sämre insatsen senast.
– Hon var dum i startboxarna och i ledvolt - till start var hon galet pigg, säger Peter Jardby.
Lucy_In_The_Sky_68891_kopia_0VD9wQ
Håller Lucy In The Sky sig lugnare den här dagen? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

För oss var det givet att tippa den oexponerade dottern till Appel Au Maitre etta i loppet då vi har segerloppet i årsdebuten i färskt minne. Nu kommer tränaren med en bra förklaring till den bleka senaste insatsen och det gör oss bara mer övertygade att Lucy In The Sky (V4-4) kommer göra ett kanonlopp i morgon. Att övriga “medlemmar i spelarkollektivet” verkar dissa Lucy In The Sky gör oss än mer spända inför morgondagens start på Jägersro.

Lucy In The Sky var mycket fin vid segern i comebacken, men nu senast kände jag alls inte igen henne. Hon var dum i startboxarna och i ledvolt - till start var hon galet pigg, Jag hoppas, och tror, att det var en engångsföreteelse. Hon tränar som hon ska inför detta och jag tror på fin segerchans, informerar Peter Jardby.

För oss borde Zingaro Boy (lopp 6) kunna vinna maidenlöpningen över 1600 meter. Vad sägs.

Zingaro Boy är en mer än okej häst som dock är väldigt nervig. I första starten för mig var han bara dålig och pullade en massa. I andra starten gick han väl okej, men visade att distansen var allt för kort. Nu senast var jag inte alls nöjd med honom utan att jag hittar vare sig fel eller har en vettig förklaring. Zingaro Boy kan mer än visat och ska kunna vinna det här loppet om han bara håller nerverna i styr, avslutar Peter Jardby.