Nyheter

Paul Fitzsimons om vår V4-spik

Publicerad
På onsdag är det vårpremiär på Jägersro och vi har riktigt bra feeling för att tvååringsstjärnan från 2018, Joker Face, bara kommer att krossa motståndet när det som nu handlar årsdebut i en vanlig handicap. Vad tror Paul?
paul_fitzsimon
Det låter uppåt på Joker Face Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Joker Face svarade för en toppsäsong som tvååring och hästen spåddes således och fullt naturligt en lysade framtid. Under treåringssäsongen gick dock det mesta fel och hästen återkommer nu efter lång vila. Vi hade redan bestämt oss för att spika sonen till Hallucinate innan vi ringde upp Paul Fitzsimmons - och om vi säger så här. Vi blev inte mindre övertygade efter samtalet med tränaren..

Hur är läget med Joker Face?

Joker Face har haft en massa problem, bland annat i lederna, men känns nu faktiskt bättre än någonsin. Fjolårssäsongen gick fel - med facit i hand skulle jag aldrig åkt upp och startat honom på gräset i Stockholm i fjol. Han är definitivt en dirttrackhäst. Joker Face har grovnat och vuxit till sig och är full av självförtroende för dagen och han bär vikt bra så 68 kilo ska inte vara något problem. I det här sällskapet lär han känna sig väldigt kaxig och visst tror jag att han vinner lätt, säger Paul Fitzsimons.