Nyheter

Paul Fitzsimons om sin "Joker" på V64-spelet i morgon

Publicerad
Paul Fitzsimons har bra fart på materialet och då Jägersro arrangerar V64-tävlingar på lunchen i morgon sadlar den gode Paul ut två stycken riktiga "formkort".
– Jag tror att han vinner det här loppet, säger Paul om...?
Paul_Fitzsimons_p1RaaZ
Nu är det väl dags för Joker Face i alla fall? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Unghäststjärnan Joker Face har inlett säsongen på positivt sätt, men ännu inte vunnit lopp. I morgon söndag ser det dock lite “upplagt” ut för seger i den inledande V64-avdelningen.

Hur är läget med Joker Face?

Joker Face mår utmärkt för dagen - han är i superform faktiskt. Det är mycket som talar för min häst den här gången. Det lilla startfältet och Oliver Wilson primärt. Visst hoppas jag på ledningen, men är lite orolig vad Rastapopoulus hittar på - ska den bara dra på i ledningen? Om det blir så är jag inte direkt orolig ändå. Joker Face kan går lika bra bakifrån, men visst vill jag se honom högt uppe. Jag tror att han vinner det här loppet, säger Paul Fitzsimons.

Label vann helt överlägset senast och höjdes fem kilo på den insatsen. Hur ser det ut inför starten i morgon.

Label känns ruskigt bra för dagen och han utvecklas fortfarande faktiskt när jag nu testat ett nytt träningsupplägg. Oliver Wilson i sadeln är ett plus och jag tror att Label kan nå ledningen - en position han trivs allra bäst i. Jag skulle inte bli förvånad om han är bland de tre även om motståndet är tufft, säger Paul Fitzsimons.

Och hur är läget med Tassmania - din underbara häst som har tagit två klassiska segrar på kort tid?

– Hon är en superhäst - något alldeles speciellt. Tassmania tränar på enligt planen och nu siktar vi mot norskt 1000 Guineas, avslutar Paul Fitzsimons.