Nyheter

Patrick Wahl om vår V4-spik Lady Of Jazz samt övriga fem starthästar på V4-spelet

Publicerad
Vi tror som bekant stenhårt på treåriga Lady Of Jazz i den andra V4-avdelningen under morgondagens tävlingar på Bro Park och tränare Wahl säger glädjande nog inte emot.
– Hon står mycket bra till och visst tror jag på chans, kommenterar championtränaren.
vcokpp1i2efqlprawdi
Jag tycker att Lady Of Jazz bör vinna - förstår du? Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Vi tar det från början. I dagens inledande lopp V4-1) har du två intressanta tvååringar till start. Kommentar tack?

Russel blev det bara fel för senast - glöm den starten. Distansen är en fördel och min häst har tränat på bra inför detta. Russel är en typisk outsider i min bok, kommenterar Patrick Wahl.

Impact Of Bloom är en fin typ som är bra i jobben inför detta. Distansen passar perfekt och han gjorde faktiskt ett bra lopp i debuten på dirttrack. Carlos Lopez upp är inget minus precis och jag måste vara optimist, informerar Patrick Wahl.

Vi spikar treåriga Lady Of Jazz i V4-2. Rätt eller fel?

Lady Of Jazz är visserligen orutinerad, men om hon gör om det hon visade i debutloppet måste det vara bra vinstchans. Hon tränar som hon ska och lottades till ett utmärkt startspår dessutom, säger Patrick Wahl.

Tre hästar till start i den tredje avdelningen på V4-spelet. Säg något om dessa?

Made By Mack är en fin häst som ännu inte visat sin fulla kapacitet. Nu är det dock länge sedan han startade och jag tror att han behöver loppet. Förutsättningarna passar dock fint och jag tror att han tjänar fina pengar, säger Patrick Wahl.

Midnight Oil är visserligen ute över lite väl kort distans, men samtidigt har han droppat i handicap och verkar på “g” om man ser till träningsrundorna. Han kan vinna loppet, haussar Patrick Wahl.

Magnolia jobbar som vanligt som en topphäst, men fungerar inte fullt ut i loppen. Nu är det sidoludd på och Carlos Lopez upp i sadeln - hoppas det kan få lite fart på henne? Om loppet blir överpacat och hon visar vad hon egentligen kan bör det vara segerchans, men innan hon gör det nöjer jag mig med att kalla Magnolia för en outsider, säger Patrick Wahl.