Nyheter

Patrick Wahl om vår spik Thunder Mack samt övriga startande hästar under dagen

Publicerad
Team Patrick Wahl har sju hästar att sadla ut under dagens tävlingar vara fem stycken på V64-spelet. Vi lyfte luren för att kolla läget med starthästarna och det låter uppåt på en par stycken av dessa.
ww6gkaplpuqqdpkxx47
Nu är det dags att ta betalt på Thunder Mack Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Vi tar dem i tur och ordning. I det inledande häckloppet (lopp 1) ska Mr Suarez ut. Läget?

Mr Suarez gör första starten över häckar och han är bara med för att se och lära. Jag är helnöjd om han får med sig en slant, säger Patrick Wahl.

Vi singelstreckar Thunder Mack i V64-2, en rätt ojämn tvååringslöpning. Säg något om honom samt om Out Front i samma lopp?

Thunder Mack är inte snabb ut, men från startspår ett ska han nog kunna få en vettig resa i draget under alla omständigheter. Det är en tuff typ som gjort det mycket bra så här långt i karriären och dirttrack oroar inte mig något speciellt - tränar ju på underlaget dagligen. Jag tror på bra vinstchans, säger Patrick Wahl.

Out Front visade förbättring på dirttrackbanan senast vilket var glädjande - hon är helt klart på väg åt rätt håll. Distansen passar och får hon rätt resa kan hon skrälla till, varnar Patrick Wahl.

I Songline Classic (V64-5) startar du Red Hot Chili. Allt väl?

Red Hot Chili mår bra för dagen och han går ju okej på Bro Park - är dock klart effektivare på Jägersro. Det är ett tufft lopp, men min häst är nyttig och är säkerligen bland de tre, fyra främsta, säger Patrick Wahl.

I Sunday Special-loppet (V64-6) har du en duo till start. Kommentar?

Janice nöter väl på, men får det mycket svårt, säger Patrick Wahl.

Midnight Oil är helt klart på rätt väg och han gynnas kraftigt att tas upp i distans. Han står billigt inne i loppet och kan mycket väl vara en skräll att se upp med, säger Patrick Wahl

Och så avslutar vi tävlingsdagen med tvåårige Russel (lopp 8) som väl var okej i debuten?

Russel finns det en del fart i, men tyvärr är han samtidigt lite nervig av sig. För mig är han max en outsider, avslutar Patrick Wahl.