Nyheter

Patrick Wahl om stallets chanser på söndag

Publicerad
Patrick Wahl är på plats i Dubai för att ta emot sitt fenomenala sto Silent Night, men har även tid att kommentera sina starthästar på Bro Park på söndag.
eir3jnbw9hfeurjyqjk
Vår tipsetta Midnight Oil Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

I den inledande avdelningen på V64-spelet debuterar du Cruise Control. Läget där?

- Cruise Control är en fin häst - om än lite stor och tung. Han kvalade okej, men är inte redo för stordåd ännu. Om banan blir lös kommer han inte att starta, säger Patrick Wahl.

Sen har du två mycket intressanta djur i V64-5, Midnight Oil och Lady Of Jazz som vi tippar etta och tvåa. Kommentar tack?

- Midnight Oil var jag mycket nöjd med efter tappstart senast och att det nu är längre distans ser jag enkom som en fördel. Viktläget är utmärkt och jag är stor optimist, säger Patrick Wahl.

- Lady Of Jazz fick en omöjlig resa senast och den starten stryker vi ett streck över. Hon är i god form, men jag ska fundera om hon ska starta - känslan med så täta starter är inte den bästa. Om hon står på startlinjen är det dock viss chans, säger Patrick Wahl.

Och så då avslutningsvis - King Cole i V64-avslutningen. Allt väl?

- King Cole avslutade väldigt fint senast - jag var mycket nöjd med honom. Det här ser ut som en okej uppgift så platschans måste det ju vara avslutar Patrick Wahl.