Nyheter

Patrick Wahl med flera bra chanser på Bro Park

Publicerad
Hela sex hästar ska ut på söndag för att lufta hovarna. Det kan förvisso vara betydligt fler som kommer ut en tävlingsdag, men det är en ändå en avsevärd del av stallets hästar som är i form så här i den elfte timmen på säsongen. Disraeli står med tre ben och hovar i mål i det första loppet då han har överlägsna meriter i fältet, men det loppet ligger utanför V64-spelet och alla jackpotpengar. Vi har tippat April Song först i sitt lopp, men vi tycker att det låter riktigt uppåt på en av hästarna i V64-avslutningen.
wqhrcc2miypvlf8fla4
Blir det nya glädjeyttringar på söndag för Bro Parks champion Patrick Wahl? Här efter segern med Mirach i SM för 2-åriga hästar. Det blev en dubbel denna augustidag 2020. Tvåa var Rubinstein. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Stall Wahl kommenterar sina chanser nedan i tur och ordning.

Lopp 1 

2 Rough Boy behöver loppet och en genomkörare efter skada. Han är en fin typ av häst, men kommer definitivt att behöva loppet.

6 Disraeli är på pappret skyldig att vinna, allt är väl med honom och han känns pigg. Jag tog bort sidoludden till den här starten. 

V64-2

4 Cimmaron fick ett för tufft upplägg senast. Med lite sparade krafter bör hon räcka längre här. Det är en bättre distans. 

V64-3

9 April Song var lite bättre senast så hon får en halvchans till. Hon ska vara bland de tre här.

V64-6 / V4-4 / V3-2

1 Miss Donalita bär låg vikt och har ett intressant läge. Hon var bra senast på gräset. Hon är en outsider, men Thunder Mack har en bättre chans.

8 Thunder Mack tycker jag gör jämna prestationer. Han har bra chans här, avslutar Patrick Wahl.

Bro Park-tränaren Patrick Wahl har för närvarande 20 årssegrar och stallet har sprungit in strax över 4,1 miljoner kronor. Med det är han tvåa i den nationella tränarligan med tre tävlingsdagar kvar på året.