Nyheter

Patrick Wahl inför onsdagen

Publicerad
Bro Park-baserade Patrick Wahl är snubblande nära sin 500:e tränarseger - det saknas bara sex vinster och på onsdagens lunchtävlingar kan det med lite klaff bli en dubbel. Vad säger Patrick?
– Jag håller tummarna...
i0vmphvtqfykw0rgf2q
Mr Suarez - fint tillskott till hindersporten Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

I V4-2 är det dags för Cimmaron som väl inte rosat marknaden så här långt. Säg något?

Cimmaron möter klart enklare hästar den här gången, men jag är lite tveksam på den korta distansen. Det är dock ett lågklassigt lopp så från ett bra startspår ska hon kunna vara bland de tre, säger Patrick Wahl.

Kommentar om Russel i V4-4?

Russel har underpresterat i två grässtarter, men kan avsevärt mycket bättre på dirttrack. Jag tycker att det ska bli spännande med den längre distansen och nu är det Elione Chaves upp igen. Startspåret spelar ingen större roll och Russel är en av de som kan vinna loppet, berättar Patrick Wahl.

Du har en spännande tvååring i lopp 5 (V5-2) i form av Credit Card. Vad säger du hennes debutlopp?

Credit Card hade jobbat strålande inför debuten och jag var faktiskt lite besviken på henne. Det saknades det där lilla extra. Nu är det dirttrack och det ska nog fungera - tränar ju på underlaget varenda dag och stamtavlan talar också för det. Det är några bra emot, men en outsider ska Credit Card nog vara, funderar Patrick Wahl.

Snygge Mr Suarez över häckar i lopp 6 (V5-3). Kommentar?

Mr Suarez var okej i sin häckdebut och det här ser ut som en lämplig uppgift på papperet. Han har dock haft ett litet break på grund av hovproblem och är lite rund om magen. Det här är dock min bästa segerchans för dagen, avslutar Patrick Wahl.