Nyheter

Patrick Wahl har en rad fina segerchanser på Bro Park i morgon onsdag

Publicerad
Det ser lovande ut för Stall Patrick Wahl då Bro Park avhåller lunchtävlingar med V4-spelet i fokus. Vi tog därför "pulsen" på den gode Patrick i syfte att reda ut begreppen...
i5xlz7qabpuohbc0p1p
Åter till vinnarcirkeln efter 27 månader för King Cole Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

I V4-2 tar du ut lilla stoet Janice (14) till start. Allt okej där?

Janice mår väl bra, men från det här startspåret blir det ordentligt svårt att vinna. Jag skulle vara helnöjd med en liten peng, säger Patrick Wahl.

Två hästar till start i V4-3 och vi tror mest på King Cole (7). Vad tror du?

King Cole har inte haft det rätta flytet i sina två senaste starter - den saken är klar. Han har ruskigt bra form för dagen, men är kanske snäppet vassare på gräsbanan? Det är ett tufft lopp, men om det stämmer på vägen är han en av de som kan vinna loppet, säger Patrick Wahl.

Shaken Not Stirred var jag mycket nöjd med vid vinsten senast och han har tagit loppet på bra sätt. Upp i distans är inget minus, men även här tror jag att han är mer kompetent på gräs. Jag hoppas och tror på en fin insats, men har samtidigt stor respekt för motståndet, säger Patrick Wahl.

Vi har treåriga Heart Of Dreams (2) långt ned i rankingen, man kan fort se henne vinna V4-avslutningen. Vad tror du själv?

Heart Of Dreams blev det alldeles för tufft för senast i front och den starten är bara att glömma. Det är en riktig krigare som sänkts en hel del i handicap och visst kan hon skrälla till från bra startspår, säger Patrick Wahl.

Två stycken tvååringar i lopp 5 (V5-3). Kommentar om dessa tack?

Clapper vann lätt i debuten och som det såg ut fanns det en hel del sparat över mållinjen. Jag tror att han är framsatt med loppet och lite upp i distans ska bara ses som en fördel. Det är ett par bra emot, men jag hoppas at han är med i striden, säger Patrick Wahl.

Tequila Mack gör sin första start på dirttrack och det ska nog bara vara en fördel. Han är helt okej och fungerade väl med blinkers senast. Platschans, säger Patrick Wahl.

Och sedan har du Magnolia till start i lopp 6 (V5-4). Säg något?

Magnolia möter lite klenare motstånd den här gången och att hon tas ned i distans och startar på dirttrack igen är bara en fördel för min häst. Viktläget är bra och jag måste tror att hon kan vinna det här loppet”, säger Patrick Wahl.