Nyheter

Patrick Wahl gånger två?

Publicerad
Fina tävlingar på Bro Park på söndag och tränare Patrick Wahl har två fina segerchanser i form av Shaken Not Stirred och King Cole. Vi ställde därför Patrick "mot väggen" och han låter allmänt uppåt.
– Båda kan väl vinna, men det blir inte lätt, kommenterar Patrick Wahl.
uy2ujrm6tch4hmzvvan
King Cole - en vinnare på söndag? Foto: Elina Björklund - Svensk Galopp

 

I V64-4 handlar mycket om förhandssnacket om Manassas och Espen Hill. Din egen King Cole har inte gjort några fel inför detta. Kan han vinna loppet?

King Cole är i mina ögon klassen bättre på gräs, men i de två senaste starterna har han imponerat på dirttracken och lyfts sig åtskilliga kilon. Det kanske är så att han föredrar grus så här på ålderns höst? Formen är intakt och distansen passar perfekt - startspåret kan jag heller icke klaga på. Om King Cole  får rätt resa på speed kan han nog vinna detta även om jag har den största respekt för favoritduon, informerar Patrick Wahl.

I V64-5 aviserar din Shaken Not Stirred (5) årsdebut. Hur ser du på uppgiften?

Shaken Not Stirred ser fin ut även om han är lite rund om magen inför detta. Träningen sköter han dock på bästa sätt och förutsättningarna passar. Lärlingen drar av fyra kilo vilket är ett plus och även om det är tufft emot är min häst nog ganska långt framme, avslutar Patrick Wahl.