Nyheter

Patrick om onsdagens starthästar

Publicerad
Vi tror stenhårt på Patrick Wahls treåring Rosmarin i V5-3 på Bro Park i morgon och tränare Wahl håller med.
– Rosmarin är definitivt min bästa segerchans för dagen, kommenterar Patrick Wahl.
wegxes696lmevbrstsp
Midnight Oil - en storskräll på Bro Park? Foto: Elina Björklund - Svensk Galopp

Bara en häst på V4-spelet, men fem stycken på V5-ditot i morgon på Bro Park. Det är vad som ska sadlas upp av tränare Wahl. Vi slog en signal för att reda ut “begreppen”.

Vad säger du om Midnight Oil i V4-3?

Midnight Oil är i bättre form och skick än vad formraden vill påskina. Han är lite entaktad så det gäller att han hänger på ordentligt från början. Midnight Oil står billigt inne i loppet och kan vara en rolig outsider om det stämmer på vägen, säger Patrick Wahl.

Vi spikar treåriga Barocci-dottern Rosmarin rakt ut i V5-3. Är vi rätt på det?

Rosmarin har gjort det mycket bra i långt tuffare sällskap än detta och jag förväntar mig en toppinsats. Rosmarin är definitivt min bästa segerchans för dagen, kommenterar Patrick Wahl.

Två tvååringar i lopp 6, tillika V5-4. Säg något?

Cimmaron kvalade helt okej och den här lär bli bra på lite sikt. Hon behöver dock mer rutin innan jag vågar tro på henne, säger Patrick Wahl.

Tequila Mack är jag inte helt nöjd med för dagen - hon har varit lite hängig de senaste dagarna så jag kommer ta ett blodprov innan jag tar beslut om start. Blinkers ska vara gynnsamt, men som sagt, Tequila Mack är osäkert startande, informerar Patrick Wahl.

Och även två till start i det avslutande tvååringsloppet för dagen (lopp 7, V5-5). Kommentar tack!

Thunder Mack är jämn och säker - jag gillar honom. Det är ett par bra emot, men min häst gynnas av att tas upp i distans och helt borta ska han inte vara, säger Patrick Wahl.

Out Front är en häst jag gillar skarpt. Hon tränar ruskigt fint på dirttrackbanan och visst kan det vara så att hon är bättre på gruset, men… Hon har ju gjort det bra även på gräs i sina två starter så här långt. Jag tror på chans - Out Front är i dagsläget bäst av mina två i loppet, säger Patrick Wahl.