Nyheter

Om Miss Maybach och övriga starthästar från Sjökvist

Publicerad
Annika Sjökvists härliga grålle Miss Maybach (V4-2) aviserar comeback efter en kortare viloperiod och vi tippar naturligtvis henne etta. Vad säger Annika?
ke69pvvehh0n6unfvat
Given tipsetta - klar från spets? Foto: Elina Björklund - Svensk Galopp

Miss Maybach (6) var ju lite sämre i sina starter på Jägersro. Det var nog en kombination av banunderlaget och resorna som satte ned henne? Nu är hon tillbaka på hemmaplan och det är självklart ett plus. Hon jobbar strålande inför den här starten och det är en stor och grov häst som bär vikt bra. Distansen är den rätta och min häst trivs bäst i ledningen så det är klart att vi testar en bit. Jag tror på bra chans om hon bara visar samma moral som vid segrarna, säger Annika Sjökvist.

Logan (V4-3) var långt slagen senast. Kommentar?

Logan fick fel resa senast - bara glöm det loppet. Formen är som den ska och även Logan är en bra viktbärare. Han är en av de som kan vinna loppet, säger Annika Sjökvist.

Och så avslutar vi med Nemesis Sacc i dagens sjunde lopp (V5-4). Vad säger du där?

Nemesis Sacc var förbättrad senast - hon fick lite vida spår, men avslutade bra. Hon tål sprut och tuffa upplägg så med lite klaff kan hon kanske vara bland de tre främsta, säger Annika Sjökvist.