Nyheter

Om Castros sprinters och milers...

Publicerad
Om I Kirk saknas i startlistan brukar det falla sig som så att Breakdancer vinner, så är det ju bara. I morgon söndag sadlar Francisco Castro ut sin toppsprinter i Malmö Hösthandicap och vi väljer att spika. Vad säger Castro?
– Breakdancer är bäst av mina och jag tror på toppchans.
qrpxkt4lbskhtmhjg3l
Breakdancer i vinnarcirkeln efter årsdebuten Foto: Stefan Olsson - Svensk Galopp

Stall Castro har även mer ursnygge Es Raco och Mr Stenson i loppet över 1200 meter som i fjol vanns av Dardenne som även finns med i årets upplaga. Vad säger du om dina hästar i V64-inledningen Francisco?

Es Raco snubblade till i starten senast och fick ett stort sår. Han avslutade sedan strålande och visade toppform. Startspåret passar, men jag skulle häst se honom på speed den här dagen. Han kan vinna loppet med lite flyt, säger Francisco Castro.

Breakdancer jobbar otroligt bra inför den här starten. Han är väldigt vass på speed så jag både hoppas och tror att loppet blir rejält överpacat. Breakdancer är bäst av mina och jag tror på toppchans, säger Francisco Castro.

Mr Stenson tycker jag står fint inne i loppet. Det är tufft emot och han behöver lite tur på vägen. Jag hoppas på en placering långt framme, säger Francisco Castro.

Och så har du två till start i Listedloppet Peas And Carrots Mile. Kommentar?

Amon Ra lottades till ett perfekt startspår och formen är där jag vill a den. Det går dock inte att slå Duca di Como, men tvåa, trea kan han vara, säger Francisco Castro.

Couples är stark för dagen - han är i ordning. Startspår och distans är perfekta och det finns chans att han är tvåa till Duca di Como, avslutar Francisco Castro.