Nyheter

Nina Lindberg Lensvik om sina V64-hästar på Jägersro i morgon

Nina Lindberg Lensvik kan mycket väl ta hem en stalldubbel och bli "fröken 100 procent" på morgondagens tävlingar på Jägersro Galopp. Vi ringde upp Nina som låter försiktigt optimistisk om sina två starthästar.
– Han hade ett mellanår i fjol, men har definitivt kapacitet för vinst.
Vi håller med! Och vem pratar Nina om...?
download-23_vG7fATW
Har ni ögonen öppna? Nina Lindberg Lensvik kan ta en V64-dubbel! Foto: Posterspy.com

Hästen som nämns i ingressen är Eyes Wide Shut (V64-2), men även Frompariswithlove i V64-avslutningen måste respekteras av oss dedikerade totospelare!

Hur är statusen på dina två starthästar i morgon söndag?

Eyes Wide Shut hade något av ett mellanår i fjol. Det var mycket strul och muskelproblem som stoppade upp honom. Det är en fin häst som tränar på duktigt inför årsdebuten, men visst kan det behövas ett lopp i kroppen innan han är redo för vinst. Eyes Wide Shut har dock kapacitet för att vinna loppet från ett perfekt startspår och över optimal distans, säger Nina Lindberg Lensvik.

Frompariswithlove var nere på knäna i startboxarna i årsdebuten senast och den starten är bara att glämma. Nu sitter Per-Anders Gråberg, han favoritkompis, upp i sadeln och det är ju ett stort plustecken. Distansen är hans bästa och startspåret spelar ingen roll. Det är mycket humör i hästen - han gör lite som han själv vill. Den dagen Frompariswithlove kämpar till hundra procent kan han mycket mer än dagens formtal. Min häst kan fort vinna det här loppet, avslutar Nina Lindberg Lensvik.