Nyheter

Niels Petersen om Kick On, King David och Ramone

Publicerad
Storloppsdag på Bro Park och tränare Niels Petersen kommer med en stark trio. Vi har dessa högst upp rankingen på V64-spelet så vi tog naturligtvis "pulsen" på Niiels för att reda ut begreppen så att säga.
– Jag tror på bra chans med samtliga, kommenterar Övrevoll-tränaren.
fyuottrfpbqsnjvzc9b
Ramone torskar här, men vinner nu? Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Två hästar till start i Lelles Legacy - Swedish Open Mile (V64-4), och energiknippet Kick On får finna sig i att bära det stora favoritskapet. Men… Kan inte King David vara med och röja om segern?

Kick On har årsdebuten avklarat och han har studsat tillbaka i form. Han är nöjd med livet, trivs på Bro Park och ska ha toppchans att vinna loppet, den saken är klar, säger Niels Petersen.

King David är väldigt fint i ordning, men måste löpa på sitt max för att slå en Kick On i den författning han är i nuläget. Jag säger inte att King David inte kan vinna, men det är ett par kilo upp som det ser ut för dagen, kommenterar Niels Petersen.

Och i den avslutande avdelningen på V64-spelet lär din Ramone blir spelarnas val. Säg något om henne?

Ramone fungerar på distansen, men är nog snäppet vassare på 1400 meter. Hon är en tuff liten häst som tvål täta starter - vi tar det här och sedan har vi flera alternativ inom kort. Vikten är väl okej, men hon är ingen häst man vill starta med så mycket mer än så här (61 kg). Jag tror på en bra vinstchans, avslutar Niels Petersen.