Nyheter

Neuroth om söndagens starthästar

Publicerad
Jan-Erik Neuroth är glödhet i sadeln och Wido Neuroth är endast 100 000 kronor efter Patrick Wahl i den svenska tränarligan. Stallet ses alltid med chans när man startar och här berättar Jan-Erik om chanserna.
Appelina_520
Avslutar Appelina karriären med seger? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

1 Quagmire (Lopp 1) gjorde det bra i debuten och har växt en del. Nu är han mer förberedd och distansen skall passa bra. Jag ser det som en god segerchans.

2 Appelina (V64-1) har en mycket bra form inför sin sista start. Hon är dock kraftigt distansbegränsad och jag kan bara hoppas att hon står hem de extra metrarna. Hon är ju ingen stayer vilket alla borde veta.

2 Holy Romance (V64-2) ska bli spännande att se på dirttrack. Hon står 1600 meter utan problem och den stora frågan är om hon är snabb nog i det här fältet.

11 Nordic (V64-4) har fördelen av att ha rest och varit på Bro Park tidigare. Det är en fördel att det är 1600 meter. Senast blev han påriden och tappade rejält och insatsen var mycket bättre än det kanske ser ut på pappret. Det är en segerchans.

12 Jet Action (V64-4) gick bra i Norskt Kriterium och har två race i kroppen nu. Det skall vara en mycket god segerchans, givet att resan till Bro går bra och att Jet Action klarar av banan.

5 Bosmann (V64-6) valde jag att rida då jag tror att han står 2800 meter på bästa sätt. Klassmässigt är det inte mycket som skiljer mellan våra hästar. Skulle det bli svikt i banan ökar våra möjligheter än mer och vi är inte helt slagna på förhand.

6 Deadline Day (V64-6) är kanske lite mindre gynnad av distansen än Bosmann. Även här är svikt i banan ett plus och det brukar man ju få på hösten.