Nyheter

Morgan Le Faye levererade i Gr.2 på Saint Cloud

Publicerad
Som stor favorit tog Morgan Le Faye hem Grupp 2 löpningen Prix Corrida på Saint Cloud i Paris. Mickael Barzalona red ett perfekt race i "andra ytter" och när han gick på 400 kvar fick han snabbt några längder och det blev en enkel seger till slut.
The_Emirates_Poules_d_Essai_des_Poulains_201
Godolphin tar ytterligare en gruppseger Foto: France Galop

Morgan Le Faye (e.Shamardal) gav Godolphin ännu en gruppseger i år när man tog hem Prix Corrida (Gr.2) värt 74 100 euro. Det löste sig perfekt för Morgan Le Faye som från ett utvändigt läge som fyra snabbt kunde runda ledarparet på upploppet. Tvåan Listen In (e.Sea The Stars) avslutade rappt, men var aldrig nära att få tag på storfavoriten. 

Dagen bjöd på flera större race. 3-åriga stoet Etoile (e.Siyouni) tog hem Prix Cleopatra (Gr.3) och är en häst för de större årgångsloppen efter seger på en krävande gräsbana. 

Vi noterar att Pia Brandt sadlade ut Hasturies (e.Le Havre) till seger i en försäljningslöpning i den avslutande V4-avdelningen.

Galopptips trodde på en enkel V4, men sprack på lilla systemet trots att vinnarna rankades 2-2-1-2. Det stora systemet satt, men utdelningen blev magra 337 kronor.