Nyheter

McKinzie tog hem Whitney Stakes (Gr.1) i stor stil

Publicerad
USAs bästa häst för tillfället är McKinzie tränad av Bob Baffert. Det som på förhand skulle bli en intressant match mot världsartisten Thunder Snow förbyttes till en skrattmatch när Thunder Snow blev struken.
saratoga_ApHXCU

Bob Baffert har otrolig form på Saratoga i år och nio av de senaste 14 starterna har resulterat i seger. McKinzie  (e.Street Sense) kom iväg bra, men hade andrahandsfavoriten Preservationist (e.Arch) framför sig. In i slutsvängen tog McKinzie och Mike Smith sig en pust och släppte två längder. In på upploppet tryckte Smith till igen och man försvann snabbt iväg och segrade före en snabbt avslutande Yoshida (e.Heart's Cry) som dock aldrig var i närheten av McKinzie.

Tidigare under dagen hade Cofveve (e.Into Mischief) segrat i Test Stakes (Gr.1) efter en härlig duell med Serengeti Empress (e.Alternation) som legat i ledningen med Cofveve strax bakom. Det blev en härlig duell upploppet ned och båda de här stona kommer att mötas igen många gånger med Breeders' Cup som huvudmål för båda hästarna.