Nyheter

Madeleine Smith om vår spik Troubled Guy samt Shepherd Gate

Publicerad
Två hästar till start från Madeleine Smith på söndag och vi på galopptips.se tippar båda etta - dessutom är det ju även given spik på en av dem, Troubled Guy i V64-inledningen. Vi ringde upp Angarn-tränaren för att kolla statusen och det låter bra.
– Jag tror på chans, men träningsförhållandena inför loppen har inte varit de bästa, kommenterar Madeleine Smith.
yysi84gassfnohfuoen
Nu håller du bara i "Malle"...! Foto: Elina Björklund - Svensk Galopp

Är vi rätt på det vad beträffar Troubled Guy i V64-1? Vi spikar ju…?

Troubled Guy testar 200 meter längre distans för första gången, men känslan är att det ska fungera. Hästen mår bra, men samtidigt ska man ju veta att det är rätt tufft emot den här gången - vilket det i och för sig var senast också. Min häst avslutar ju nästan alltid bäst av alla så om banan fungerar och det klaffar på vägen ska Troubled Guy kunna vinna det här, säger Madeleine Smith.

Och sen är det dags för Shepherd Gate i V64-5. Läget där?

Shepherd Gate har blivit tio år och är i gott slag, men vinner ju inte så ofta nu för tiden. Han har dock visat god moral i de senaste starterna och har dessutom skött sig fint i träningen inför detta även om han av naturliga skäl inte är vässad. Shepherd Gate måste ha bra fäste och om han får det är han väl en av de som gör upp om det, konstaterar Madeleine Smith.