Nyheter

Madeleine Smith om Espen Hill och övriga starthästar under dagen

Publicerad
Madeleine Smith har haft en fin säsong så här långt och efter söndagens tävlingar på Bro Park med GS75-spelet i fokus kan resultatet förbättras ytterligare.
wd3yi5p6ywzhgyiqzbn
Espen Hill - någonting alldeles extra! Foto: Elina Björklund - Svensk Galopp

Vad sägs om Noosa Prince i GS75-3?

Noosa Prince var grym i första starten för mig och han har kommit ur loppet på bästa sätt. Det var front då, men jag är inte säker på att det blir samma taktik den här gången - kanske… Han höjdes tre kilo på segern, men det tror och hoppas jag att han tål. Det ska vara lite chans med klaff, säger Madeleine Smith.

Och en kommentar om Redirect i GS75-4?

Redirect svarade för en fin insats i debuten för mig - han mår fint efteråt också. Det är fin typ som jag i första hand hoppas på pengar med då motståndet är stentufft, kommenterar Madeleine Smith.

Espen Hill i Stockholm Cup International (GS75-6)?

Espen Hill går ju upp ordentligt i klass - det här blir ett riktigt elddop. Distansen är den rätta och han mår väldigt bra, men jag får slå ur underläge. Pengar och jag är helnöjd, säger Madeleine Smith.

Luisette Hill (GS75-7) gick bra i skymundan senast. Läget med henne?

Luisette Hill reste sig i startboxarna senast och tappade precis allt. Nu har jag begärt att få lastas in sist och det tror jag definitivt är en fördel. Formen är som den ska, men motståndet är stentufft så jag skulle vara nöjd med lite pengar, säger Madeleine Smith.