Nyheter

Lena Natt och Dag: Vi vill ha en bra dag på onsdag

På Göteborg har Lena Natt och Dag två hästar till start. Focus On Me som redan vunnit två lopp i år och nu får Per-Anders Gråberg i sadeln. Hon har också Gold Run som var klart förbättrad i sin senaste start på Övrevoll och tidigare har vunnit lopp med just Andreas Tapia Dalbark som rider på onsdag.
Focus_On_Me_0534

Det är en klart optimistisk Lena Natt och Dag inför onsdagens lopp på Göteborg. I den tredje V4 avdelningen startar hon Gold Run (e. Hurricane Run) som gått ner i handicap en hel del och kan vara lite på gång. 

Vad tror du om chansen?

– Gold Run   har varit sparsamt jobbad tidigare efter en känning på en senas. nu har han jobbat bättre och han känns jättefin. Senaste starten var ett klart fall framåt. Han har sjunkit mycket i formtal och borde kunna mer. Andreas har vunnit på honom tidigare.   

I den fjärde avdelningen på V4 startar Natt och Dag Focus On Me (e. Intense Focus) som redan tagit två segrar i år, men kommer från två modesta insatser. 

Vad tror du om chansen för Focus On Me?

– Focus On Me  testade jag på ny distans senast. Precis som jag misstänkte var det för långt för henne. Hon bar mycket vikt i sin senaste start, men gjorde trots det en bra insats bara slagen med fem längder. Nu är det optimalt för henne och jag är glad att Per Anders Gråberg har valt att rida henne. Det betyder att han precis som jag ser att det ska vara en bra chans. Jag räknar med en placering bland de tre främsta i alla fall, avslutar Lena Natt och Dag.